fbpx
Yksilölliset ohjatut online treenit keski-ikäisille naisille

Yksilölliset ohjatut online treenit keski-ikäisille naisille

OHJATUT ONLINE TREENIT KESKI-IKÄISILLE NAISILLE

Aloita säännöllinen liikunta oman kodin rauhassa! Tilaa korkeakoulutettu personal trainer kotiisi ja aloita liikunta tehokkaasti ja turvallisesti ammattilaisen kanssa. Ei matkoja kuntosalille eikä kalliita salimaksuja – sovi valmentajan kanssa 1-2 etätreenikertaa viikkoon, avaa sähköpostiisi saapunut zoom-linkki, treenaa ja jatka päivää hyvillä mielin.

ohjatut online treenit keski-ikäisille naisille

” Haluaisin palkata personal trainerin, mutta en kehtaa mennä kuntosalille muiden pällistelväksi. Pelkään, että pistän siellä silmään ihan jo siksi, että minulla ei ole oikeanlaisia vaatteita ”

” Olen äärimmäisen kiireinen ja minulla ei yksinkertaisesti ole 2-3 tuntia aikaa päivässä mennä jumppaan, jumpata, käydä suihkussa ja tulla takaisin. Haluan tehokkaan treenin, joka sopii hyvin kiireiseen aikatauluuni – vaikka kesken työpäivän tehtäväksi kotona ”

” En innostu videotreeneistä, koska niissä ei saa ohjausta. Edellisestä liikuntakerrasta on kauan ja lisäksi minulla on muutama rasitusvamma, joiden vuoksi ihan kaikkia liikkeitä en uskalla tehdä omin päin ilman ohjausta. ”

” Arvostan henkilökohtaista otetta ja että treenikokonaisuudet on nimenomaan suunniteltu minulle ammattilaisen toimesta. Sitten tiedän tekeväni oikeita asioita juuri minun kuntoni eteen. ”

Tässä muutamia syitä, minkä takia yksilölliset ohjatut online treenit ovat loistava valinta:

 • säästät aikaa ja rahaa, kun liikunta tapahtuu kotona ilman kalliita salimaksuja
 • liikunnan aloittaminen ja tekeminen ei ole pelkästään oman motivaation varassa, kuten videojumpissa, vaan valmentaja odottaa sinua saapuvaksi paikalle
 • ennen treenien aloittamista käytävä alkuhaastattelu takaa sen, että liikunnan teho, sisältö ja liikkeet on suunniteltu 100% yksilöllisesti sinulle, toisin kuin valmiissa videotreenipaketeissa.
 • aina ei ole mahdollista palkata personal traineria, mutta ohjatut yksilölliset online treenit ovat siihen toiseksi paras valinta ja vain murto-osalla hinnasta. Sinun tarvitsee vain valita haluatko jumpata personal trainerin online ohjauksessa 1 vai 2 kertaa viikossa, sopia treenipäivät, saapua treeneihin, treenata ja jatkaa päivää.
 • saat liikkeiden tekemiseen reaaliaikaista ohjausta, jotta tiedät tekeväsi liikkeet tehokkaasti ja oikein.

Asiakkaamme Riikan kokonaisuus yksilöllisissä online treeneissä

Riikka on 51- vuotias kahden lapsen äiti, joka tekee töitä normaalisti toimistolla, mutta nykyään kotona. Etätyö on mullistanut Riikan työpäivät siten, että työpäivät eivät enää ole yhtäjaksoisia 8 tunnin rupeamia toimistolla, vaan työ sijoittuu etäpalaverien ja etäkokousten myötä sillisalaattina pitkin päivää. Välissä on myös tehtävä ruokaa itselle ja yhdelle etäkoululaiselle, mikä omalta osaltaan helposti pidentää työpäivää.

Etätöiden alkaessa Riikka ei liikkunut ollenkaan. Tästä seurausta olivat lisääntyneet selkäsäryt, vaikeudet saada iltaisin unta ja lisääntyneet niska-hartiavaivat. Vasta aktiivisuusrannekkeen hankinta sai Riikan havahtumaan – apua, päivittäinen aktiivisuus taso on täysin nollissa. Niimpä Riikka päätti hankkia itselleen ammattilaisen avuksi.

Riikka on nyt 8 viikon ajan treenannut säännöllisesti PT Jonnan ohjauksessa 2 x viikossa 45min treenit. Treenit kohdistuvat erityisesti istumatyötä tekevien ongelmakohtiin eli voimistavat yläselkää, keskivartaloa ja jalkoja nousujohteisesti. Treenien myötä kivut ja säryt ovat helpottaneet, unenlaatu parantunut huomattavasti ja yleinen jaksaminen lisääntynyt. Yhteisten treenien lisäksi Riikka on innostunut tekemään viikonloppuisin pitkiä sauvakävelylenkkejä.

Alkuvaiheen tavoite treeneille oli säännöllisen liikunnan aloittaminen sekä kipujen ja särkyjen lievittäminen, missä onnistuttiin. Nyt tammikuusta 2021 lähtien tavoitellaankin sitten muita juttuja – mm. naisten kymppi kiiluu mielessä.

Mikä on sinun tavoitteesi? Ammattitaitoiden valmentajan kanssa pääset siihen varmemmin! Aloita yksilöllisesti ohjatut online treenit!

3kk ja 6kk ohjatut online treenit keski-ikäisille naisille

Kenelle tämä palvelu sopii?

 • henkilölle, joka ei halua itsenäisesti toteutettavaa ohjelmaa vaan pelkästään ohjatut treenit 1-2 kertaa viikossa
 • henkilölle, joka haluaa ulkoistaa liikunnan suunnittelun toisaalle ja itse vain ilmaantua sovittuihin treeneihin.
 • henkilölle, joka tarvitsee sovitun ajan ja paikan liikkuakseen kotona
 • henkilölle, joka kaipaa kotona liikkumiseen uusia ideoita ja motivaatiota
 • henkilölle, joka haluaa henkilökohtaista ohjausta liikkeisiin ammattilaiselta eikä vain seurata perästä valmista videota ja tehdä liikkeet vähän sinne päin.

3kk ja 6kk ohjattujen online treenien hyödyt

 • varmistaa säännöllisen liikunnan jatkumisen vaikka liikunta rajoittuisikin kotiin
 • liikunta sisältää ainoastaan liikkeitä, joita pystyt tekemään, eikä mitään tarvitse jättää välistä
 • treenaat ohjaajan kanssa henkilökohtaisesti
 • harjoittelu on monipuolista kun siitä yhdistyy samassa ajassa aerobinen harjoittelu, lihaskuntoharjoittelu ja liikkuvuusharjoittelu
 • harjoittelu on täysin muokattavissa sinun kunnolle sopivaksi.

Yksilöllisten ohjattujen online treenien maksutavat

Voit valita maksutavaksi sähköpostilaskun tai maksaa seuraavilla liikuntaeduilla: epassi mobiili, eazybreak mobiili, smartum mobiili, edenred mobiili sekä smartun ja vireke-seteleillä.

Miten pääset online treenien asiakkaaksi?

 1. Ole meihin yhteydessä ja kerro mistä kokonaisuudesta olisit kiinnostut.
 2. Tehdään kanssasi sopimus haluamallesi ajanjaksolle ja sovitaan laskutuskäytännöistä. Maksuvaihtoehtoina meillä käyvät sähköpostilasku ( lähetetään kerran kuukaudessa ) sekä smartum, eazybreak, edenred ja epassi etuudet.
 3. Sovitaan alkuhaastattelun ajankohta, aloituspäivä ja aloitetaan treenaaminen yhdessä.
 4. Kutsu online treeniin saapuu aina sähköpostiisi. Painamalla sähköpostin linkkiä pääset mukaan ohjattuun online treenin.