Valmentajat

Valmentajat

Fysioterapeutti personal trainer Jonna

Fysioterapeutti ja personal trainer Jonna Pitkänen

Olen Treenataanko personal trainingin perustaja Jonna, moikka!

Olen koulutukseltani fysioterapeutti, personal trainer, vanhusten voimavalmentaja, ravintovalmentaja ja juoksuvalmentaja ja liudan "lisäkoulutuksia" olen haalinut Amazonista.

Fysioterapeuttina olen työskennellyt vuodesta 2010 asti mm. lantionpohjafysioterapian, neurologisen fysioterapian, tuki- ja liikuntaelinfysioterapian ja vanhusten voimavalmennuksen parissa.

Personal trainerina olen toiminut vuodesta 2013 lähtien pääasiassa painonpudotus- ja kipu-asiakkaiden parissa.  Uskon siihen, että terve ja hyvinvoiva keho koostuu liikunnan, ravinnon, unen ja rentoutumisen tasapainosta ja tämä on se malli, jota haluan työssäni opettaa.

Minua kiinnostaa suunnattomasti lääketiede ja ihmisen fysiologian moninaisuus. Haluan olla työssäni mahdollisimman hyvä ja siksi seuraan aktiivisesti alaani koskevaa tutkimusnäyttöä. Muita hieman alasta poikkeavia kiinnostuksen kohteita ovat myynti ja markkinointi, sosiaalinen media, tietotekniikka, ruoanlaitto, elokuvat ja klassinen kirjallisuus.

Personal trainer Miko

Personal Trainer Miko Malkamäki

Nimeni on Miko Malkamäki. Olen Kokkolasta lähtöisin oleva entinen ammattiurheilija. Valmistuin ammattivalmentajaksi Kuortaneen urheiluopistosta kesällä 2018. Oman elämänmuutoksen kautta olen ollut todella kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, siksi halusin kouluttautua lisää ja opiskelen nyt osteopaatiksi. Opintojeni ohella haluan auttaa ihmisiä löytämään kehon ja mielen tasapainon, joka filosofiani mukaan johtaa väistämättä hyvinvoivaan kokonaisuuteen. Omalla kehittymisen tielläni, koen voivani oppia jokaiselta ihmiseltä jotakin.

Kun minä tulen paikalle, tulee mukanani rauhallisuutta kiireen keskelle. "