fbpx
Treenataanko Valmentajat
Valmentajat

Valmentajat

Fysioterapeutti personal trainer Jonna

Fysioterapeutti, personal trainer Jonna Pitkänen

Olen Treenataanko personal trainingin perustaja Jonna, moikka!

Olen koulutukseltani fysioterapeutti, personal trainer, vanhusten voimavalmentaja, ravintovalmentaja ja juoksuvalmentaja ja liudan "lisäkoulutuksia" olen haalinut Amazonista.

Fysioterapeuttina olen työskennellyt vuodesta 2010 asti mm. lantionpohjafysioterapian, neurologisen fysioterapian, tuki- ja liikuntaelinfysioterapian ja vanhusten voimavalmennuksen parissa.

Personal trainerina olen toiminut vuodesta 2013 lähtien pääasiassa painonpudotus- ja kipu-asiakkaiden parissa.  Uskon siihen, että terve ja hyvinvoiva keho koostuu liikunnan, ravinnon, unen ja rentoutumisen tasapainosta ja tämä on se malli, jota haluan työssäni opettaa.

Minua kiinnostaa suunnattomasti lääketiede ja ihmisen fysiologian moninaisuus. Haluan olla työssäni mahdollisimman hyvä ja siksi seuraan aktiivisesti alaani koskevaa tutkimusnäyttöä. Muita hieman alasta poikkeavia kiinnostuksen kohteita ovat myynti ja markkinointi, sosiaalinen media, tietotekniikka, ruoanlaitto, elokuvat ja klassinen kirjallisuus.

 

Ota yhteyttä ja sovi ilmainen ensitapaaminen kanssani:

Personal trainer Miko

Personal Trainer Miko Malkamäki

Nimeni on Miko Malkamäki. Olen Kokkolasta lähtöisin oleva entinen ammattiurheilija.

Valmistuin ammattivalmentajaksi Kuortaneen urheiluopistosta kesällä 2018. Oman elämänmuutoksen kautta olen ollut todella kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, siksi halusin kouluttautua lisää ja opiskelen nyt osteopaatiksi. Opintojeni ohella haluan auttaa ihmisiä löytämään kehon ja mielen tasapainon, joka filosofiani mukaan johtaa väistämättä hyvinvoivaan kokonaisuuteen. Omalla kehittymisen tielläni, koen voivani oppia jokaiselta ihmiseltä jotakin.

Kun minä tulen paikalle, tulee mukanani rauhallisuutta kiireen keskelle. "

Ota yhteyttä ja sovi ilmainen ensitapaaminen kanssani:

Personal Trainer Ruth Lindroos

Kuntovalmentaja Ruth lindroos

Moi! Olen Ruth, ja hurahdin kuntosaliharjoitteluun 11 vuotta sitten.

Vuosien, paikkojen sekä tilanteiden muuttuessa, harjoittelu on säilynyt sisukkaasti menossa mukana. Treenisisältöjä on hiottu kymmenissä maailmankolkissa; sovellettavuus sekä vaihtelevuus ovatkin olleet ehdottomia kiinnostuksen säilymiseen, ja kasvamiseen.

Teoriaan syvennyin vasta vuosia käytännön harjoittelun jälkeen. Olen työskennellyt kuntosalimaailmassa vuodesta 2013, ja aloitin opintoni liikuntatieteellisessä v. 2016. Sittemmin, myös tutkimusmaailma on rikastuttanut matkaani liikunnan ja terveyden parissa. Valmistuin maisteriksi v. 2018, mutta itseopiskelun päättyminen ei ole näköpiirissä.

Valmentajana olen käytännönläheinen, tarjoten vaihtelevuutta, sekä uusia haasteita myös asiakkailleni, heitä kuunnellen. Harkitsen liikuntaa kokonaisvaltaisesti, fyysisyyden lisäksi myös psykologisesta ja sosiaalisesta aspektista. Monet kärsivät liikkumattomuuden terveysriskeistä, sekä kasvavasta ahdistuksesta treenien aloitusta kohtaan. Tärkeä onkin löytää pysyvyys, hyvä olo, innostuneisuus sekä uuden oppiminen, tapahtui se sitten kuntosalilla, lenkkipolulla tai toiminnallisella treenillä.

Nähdään pian!

Ota yhteyttä ja sovi ilmainen ensitapaaminen kanssani:

Personal Trainer Nea Hellman

personal trainer Nea Hellman

Olen Nea. Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja ja personal trainer.

Lisäksi olen opiskellut urheiluravitsemusta ja liikuntalääketiedettä avoimessa yliopistossa.Harrastan itse monipuolisesti liikuntaa; mm. joogaa ja juoksua. Lisäksi teen paljon toiminnallista lihaskuntotreeniä. Innostun lähes kaikista lajeista, mitä kokeilen, joten aika monipuolisesti tulee tehtyä ja olenkin harrastanut vaikka ja mitä. Minulla on taustaa myös käsipallossa ja edelleen sen parissa teenkin töitä, sillä ohjaan käsipallo leikkikouluja lapsille.Liikunnan lisäksi omia kiinnostuksen kohteita ovat mm. matkustelu ja koirat. Olen myös erilaisten juoksutapahtumien "suurkuluttaja", rakastan niiden tunnelmaa ja maaliviivan ylittämistä!Olen positiivinen ja kannustava valmentaja. Itseään pitää vähän haastaa treenissä, mutta liikunnan pitää myös ehdottomasti olla kivaa. Treenataan yhdessä tehokkaasti, mutta hymy ja ilo mukana! 🙂

Ota yhteyttä ja sovi ilmainen ensitapaaminen kanssani: