Valmentajat

Valmentajat

Fysioterapeutti personal trainer Jonna

Fysioterapeutti ja personal trainer Jonna Pitkänen

Olen Treenataanko personal trainingin perustaja Jonna, moikka!

Olen koulutukseltani fysioterapeutti, personal trainer, vanhusten voimavalmentaja, ravintovalmentaja ja juoksuvalmentaja ja liudan "lisäkoulutuksia" olen haalinut Amazonista.

Fysioterapeuttina olen työskennellyt vuodesta 2010 asti mm. lantionpohjafysioterapian, neurologisen fysioterapian, tuki- ja liikuntaelinfysioterapian ja vanhusten voimavalmennuksen parissa.

Personal trainerina olen toiminut vuodesta 2013 lähtien pääasiassa painonpudotus- ja kipu-asiakkaiden parissa.  Uskon siihen, että terve ja hyvinvoiva keho koostuu liikunnan, ravinnon, unen ja rentoutumisen tasapainosta ja tämä on se malli, jota haluan työssäni opettaa.

Minua kiinnostaa suunnattomasti lääketiede ja ihmisen fysiologian moninaisuus. Haluan olla työssäni mahdollisimman hyvä ja siksi seuraan aktiivisesti alaani koskevaa tutkimusnäyttöä. Muita hieman alasta poikkeavia kiinnostuksen kohteita ovat myynti ja markkinointi, sosiaalinen media, tietotekniikka, ruoanlaitto, elokuvat ja klassinen kirjallisuus.

 

Ota yhteyttä ja sovi ilmainen ensitapaaminen kanssani:

treenataanko@gmail.com

Personal trainer Miko

Personal Trainer Miko Malkamäki

Nimeni on Miko Malkamäki. Olen Kokkolasta lähtöisin oleva entinen ammattiurheilija. Valmistuin ammattivalmentajaksi Kuortaneen urheiluopistosta kesällä 2018. Oman elämänmuutoksen kautta olen ollut todella kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, siksi halusin kouluttautua lisää ja opiskelen nyt osteopaatiksi. Opintojeni ohella haluan auttaa ihmisiä löytämään kehon ja mielen tasapainon, joka filosofiani mukaan johtaa väistämättä hyvinvoivaan kokonaisuuteen. Omalla kehittymisen tielläni, koen voivani oppia jokaiselta ihmiseltä jotakin.

Kun minä tulen paikalle, tulee mukanani rauhallisuutta kiireen keskelle. "

 

Ota yhteyttä ja sovi ilmainen ensitapaaminen kanssani:

miko.treenataanko@gmail.com

Personal Trainer Ruth Lindroos

personal trainer Ruth lindroos

Moi! Olen Ruth, kuka hurahti kuntosaliharjoitteluun 11 vuotta sitten. Sittemmin treenit ovat muokkautuneet yhä toiminnallisemmiksi, ja kestävyyttä suosiviksi, maksimivoimia unohtamatta. Vuosien vieriessä, paikkojen sekä tilanteiden vaihtuessa, harjoittelu on säilynyt sisukkaasti menossa mukana. Sisältöjä on hiottu kymmenissä maailmankolkissa; sovellettavuus sekä vaihtelevuus ovatkin olleet ehdottomia kiinnostuksen säilymiseen ja kasvamiseen.

Omalla kohdallani teoriaan syventyminen alkoi vasta vuosia käytännön harjoittelun jälkeen. Olen työskennellyt kuntosalimaailmassa vuodesta 2013, hain opiskelemaan liikuntatieteelliseen vuonna 2016, ja ihan hyvä niin; iän kertyminen näkyy toisinaan myös keskittymiskyvyssä. Sittemmin, myös tutkimusmaailma on rikastuttanut matkaani, valmistuessani maisteriksi vuonna 2018. Jatkan parhaillani mahdollisuuksien mukaan opiskelua, eikä itseopiskelun valmistumispäivämäärää ole näkyvissä.

Valmentajana olen käytännönläheinen ja haluan tarjota vaihtelevuuden tunnetta, sekä uusia haasteita myös asiakkailleni, joita kuuntelen mielelläni. Harkitsen liikuntaa kokonaisvaltaisesti, fyysisyyden lisäksi myös psykologisesta sekä sosiaalisesta aspektista. Tiedän monien kärsivän liikkumattomuuden tuomista terveysriskeistä, sekä kasvavasta ahdistuksesta treenien aloitusta kohtaan. Haluan löytää pysyvyyden,  hyvän olon, innostuneisuuden harjoitteluun sekä uuden oppimiseen, tapahtui se sitten kuntosaleille, lenkkipoluilla tai toiminnallisilla treeneillä.

Toivottavasti nähdään pian!

 

Ota yhteyttä ja sovi ilmainen ensitapaaminen kanssani:

ruth.treenataanko@gmail.com

Personal Trainer Nea Hellman

personal trainer Nea Hellman

Olen Nea. Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja ja personal trainer. Lisäksi olen opiskellut urheiluravitsemusta ja liikuntalääketiedettä avoimessa yliopistossa.

Harrastan itse monipuolisesti liikuntaa; mm. joogaa ja juoksua. Lisäksi teen paljon toiminnallista lihaskuntotreeniä. Innostun lähes kaikista lajeista, mitä kokeilen, joten aika monipuolisesti tulee tehtyä ja olenkin harrastanut vaikka ja mitä. Minulla on taustaa myös käsipallossa ja edelleen sen parissa teenkin töitä, sillä ohjaan käsipallo leikkikouluja lapsille.

Liikunnan lisäksi omia kiinnostuksen kohteita ovat mm. matkustelu ja koirat. Olen myös erilaisten juoksutapahtumien "suurkuluttaja", rakastan niiden tunnelmaa ja maaliviivan ylittämistä!

Olen positiivinen ja kannustava valmentaja. Itseään pitää vähän haastaa treenissä, mutta liikunnan pitää myös ehdottomasti olla kivaa. Treenataan yhdessä tehokkaasti, mutta hymy ja ilo mukana! 🙂

 

Ota yhteyttä ja sovi ilmainen ensitapaaminen kanssani:

nea.treenataanko@gmail.com