Miten alkuun?

Miten alkuun?

Kärsitkö selkäkivuista, hartiavaivoista, vaikeudesta pudottaa painoa tai motivaation puutteesta? Hyvä ja koulutettu fysioterapeutti tai personal trainer on korvaamaton apu, kun haluat päästä parempaan kuntoon.  

 

Ensimmäinen askel on ottaa meihin yhteyttä

Alkuun pääset täyttämällä oheisen yhteydenottolomakkeen.   Tämän jälkeen valmentaja on sinuun yhteydessä sopiakseen kanssasi ensimmäisen tapaamisen, joka on sinulle aina maksuton, eikä sido sinua mihinkään. Tapaamisen aikana suunnitellaan sinun tarpeitasi mahdollisimman hyvin palveleva valmennuskokonaisuus, jonka avulla onnistut varmemmin.

 

Saat heti valmennuksen alusta lähtien käyttöösi treeniapplikaation, jonne sinulle tehtään kaikki valmennukseen liittyvät materiaalit, kuten videolliset treeniohjelmat, ruokavaliot ja kehonkoostumusmittaukset. Applikaation avulla valmentajasi seuraa kehitystäsi treeni treeniltä ja valmentaa sinua myös etänä, aina silloin kuin tarvitset.

Valmennuksen aloittaminen on riskitöntä

Mikäli et kahden ensimmäisen personal training ohjauskerran jälkeen halua jatkaa, niin hyväksymme  tämän ilman selityksiä ja pääset irti  valmennuksesta heti.

 

Miten valita oma valmentaja?

Oletko kiinnostunut saamaan yksilöllistä ohjausta esimerkiksi painonpudotuksen, liikunnan aloittamisen tai vaikkapa voimatasojen nostamisen tueksi, mutta kärsit tällä hetkellä rasitusvammoista, lihas- tai nivelkivuista, korkeasta verenpaineesta tai jostakin muusta vastaavasta vaivasta?  Tässä tapauksessa fysioterapeutti personal trainer on sinulle oikea valinta. Tutustu fysioterapeutti personal trainer Jonnaan täältä!

Mikäli tavoitteenasi on yleinen kunnon kohotus, painonpudotus, voimatasojen nosto tai vaikkapa kiinteytyminen ja olet perusterve, niin personal trainer on sinulle oikea valinta. Tutustu valmentajiimme täältä!

 

Vai sittenkin ravintovalmennus?

 

Kuntoiletko jo nyt säännöllisesti, mutta et tunnu saavan siitä toivottuja tuloksia? Tai onko olo väsynyt ja kärsit vaikeuksista keskittyä töissä? Tai onko tavoitteenasi painonpudotus, jonka haluaisit pikkuhiljaa käynnistää panostamalla laadukkaampaan ruokailuun. Ravintovalmennus voi joko tapahtua kertalaatuisena tapaamisena ravintovalmentajan kanssa livenä tai etänä tai pidempään jatkuvana projektina. Sinä asiakkaana päätät, kumpi vaihtoehto toimii sinulle parhaiten. Lisää ravintovalmennuksesta ja hinnoista pääset lukemaan täältä!

 

Liikunnan aloittaminen