Palvelupolku

Ravintovalmennus edistää terveyttä ja palautumista

Treenataanko personal training palvelut

 

Treenataanko personal training palvelut koostuvat laadukkaista personal training-, fysioterapia-, ravintovalmennus- ja ryhmävalmennusratkaisuista, joista jokainen voi rakentaa itselleen  mieluisen paketin.

Jokaisessa treenataanko personal training valmennuksessa on mukana valmennusapplikaatio, joka toimii asiakkaan "digitaalisena valmentajana" koko valmennusjakson ajan. Valmennusapplikaatio mahdollistaa sen, että sinun asiakkaana ei tarvitse kuluttaa aikaa pähkäilyyn, vaan pääset suoraan tehokkaaseen harjoitteluun kiinni heti ensimmäisestä ohjauksesta lähtien.

Miten? Kuvaamme sinulle tarvittaessa omat videot sinun itsesi tekemänä, niillä välineillä, jotka sinulla on käytössä ja valmentajan selostamana kaikkine säätöineen ja vimpaimineen niin, että mikään liike ei jää tekemättä sen vuoksi, ettet muista, miten liike tehtiin tai miten laite toimii. Jos silti tarvitset lisäohjeita, niin valmentajasi on vain yhden chat viestin päässä. 

Miten treenataanko personal training palvelut toimivat?

 

Treenataanko personal training tarjoaa erilaisia personal training palveluita, joista asiakas voi valita itselleen parhaiten sopivan palvelun tai palveluiden kokonaisuuden. Personal training palvelut koostuvat laadukkaista, näyttöön perustuvista personal training, grouptraining, ravintovalmennus ja fysiotraining palveluista. Ohessa olemme luoneet neljä yleisintä pakettityyppiä sisältöineen ja niille kuuluvat hintahaarukat. 

Maksaminen tapahtuu aina kuukausiveloituksena, ellei asiakkaan kanssa toisin sovita. Kuukausimaksun hinta määräytyy sen mukaan, kuinka usein asiakas haluaa valmentajaa tavata. Maksutapoina käyvät e-lasku, smartum, epassi ja edenred. Myös maksaminen kahdella eri maksutavalla on mahdollista. 

personal training palvelut. personal trainer helsinki

personal training 1-4 krt / kk
hinta (80 - 320 € )

Tämä vaihtoehto sopii hyvin henkilölle, joka haluaa keskittyä vain treenaamiseen, esim. opastukseksi kuntosalille tai juoksuohjelman laadintaan tai jonkin muun kuntotavoitteen saavuttamiseen.

Sisältää:

applikaation
kuntotestauksen
ohjelmat
etävalmennuksen
kehityksenseurannan

treenataanko personal training palvelut ja ravintovalmennus

personal training + ravintovalmennus tapaamisia 1-4 / kk hinta ( 93 - 372 € )

Tämä vaihtoehto sopii erityisesti henkilölle, joka haluaa pudottaa painoa terveellisesti ja turvallisesti liikunnan ja ruokavalion keinoin.

Sinä asiakkaana saat itse valita, kuinka monta tapaamista valmentajan kanssa haluat ja kuukausilasku määräytyy tämän perusteella.

Ravintovalmennus toteutetaan ruokapäiväkirjan avulla asiakkaan toiveiden mukaan joko lähitapaamisin tai etätapaamisin.

Sisältää:

ruokavalioanalyysin
ruokapäiväkirjan
ruokavalio-ohjauksen
applikaation
kuntotestauksen
ohjelmat
etävalmennuksen
kehityksenseurannan

Personal training palvelut, ravintovalmennus ja treeniryhmät

personal training + ravintovalmennus + ryhmätreenit hinta ( 153 - 432 € )

Tämä vaihtoehto sopii henkilölle, joka tarvitsee runsaasti tukea liikunnan ja ravitsemuksen suhteen. Tässä vaihtoehdossa voit sopia yksilövalmennuksia 1-4 kertaa kuukaudessa sekä osallistua lisäksi naisvoimaa treeniryhmiin 1-2 kertaa viikossa, jolloin jokainen treenisi on personal trainerin ohjaama.

Sisältää:

treeniryhmät
ruokavalioanalyysin
ruokapäiväkirjan
ruokavalio-ohjauksen
applikaation
kuntotestauksen
ohjelmat
etävalmennuksen
kehityksenseurannan

personal training palvelut fysiotraining

Fysiotraining hinta ( 80 - 320 € )

Fysiotraining eli fysioterapeutin suorittamana personal training, jossa yksilövalmennus ja fysioterapia sulautuvat toisiaan tukevaksi kokonaisuudeksi kannattaa valita silloin, kun sinulla on esimerkiksi kipuja, vammoja tai ryhtiongelmia, jotka asettavat erityisvaatimuksia liikunnalle.

Sisältää:

fysioterapeuttisen tutkimisen
kuntouttavat ohjelmat
applikaation
kuntotestauksen
kunto-ohjelmat
etävalmennuksen
kehityksenseurannan

Vihreä smoothie

miten pääsen valmennukseen?

 

Ensimmäinen askel on ottaa meihin yhteyttä

Alkuun pääset täyttämällä tämän sivun alaosassa olevan yhteydenottolomakkeen. Tämän jälkeen valmentaja on sinuun yhteydessä sopiakseen kanssasi ensimmäisen tapaamisen, joka on sinulle aina maksuton, eikä sido sinua mihinkään. Voit tutustua valmentajiin täältä.

Tapaamisen aikana valmentaja haastattelee sinua mm. terveyshistoriasta, tavoitteista ja tämän hetkisestä harrastuneisuudesta. Tämän pohjalta suunnitellaan sinun tarpeitasi mahdollisimman hyvin palveleva valmennuskokonaisuus, jonka avulla onnistut varmemmin.

 

Saat heti valmennuksen alusta lähtien käyttöösi treeniapplikaation, jonne sinulle tehtään kaikki valmennukseen liittyvät materiaalit, kuten videolliset treeniohjelmat, ruokavaliot ja kehonkoostumusmittaukset. Applikaation avulla valmentajasi seuraa kehitystäsi treeni treeniltä ja valmentaa sinua myös etänä, aina silloin kuin tarvitset.

Valmennuksen aloittaminen on riskitöntä

Mikäli et kahden ensimmäisen personal training ohjauskerran jälkeen halua jatkaa, niin hyväksymme  tämän ilman selityksiä ja pääset irti  valmennuksesta heti.

 

Miten valita oma valmentaja?

Oletko kiinnostunut saamaan yksilöllistä ohjausta esimerkiksi painonpudotuksen, liikunnan aloittamisen tai vaikkapa voimatasojen nostamisen tueksi, mutta kärsit tällä hetkellä rasitusvammoista, lihas- tai nivelkivuista, korkeasta verenpaineesta tai jostakin muusta vastaavasta vaivasta?  Tässä tapauksessa fysioterapeutti personal trainer on sinulle oikea valinta. Tutustu fysioterapeutti personal trainer Jonnaan täältä!

Mikäli tavoitteenasi on yleinen kunnon kohotus, painonpudotus, voimatasojen nosto tai vaikkapa kiinteytyminen ja olet perusterve, niin personal trainer on sinulle oikea valinta. Tutustu valmentajiimme täältä!

 

Vai sittenkin ravintovalmennus?

 

Kuntoiletko jo nyt säännöllisesti, mutta et tunnu saavan siitä toivottuja tuloksia? Tai onko olo väsynyt ja kärsit vaikeuksista keskittyä töissä? Tai onko tavoitteenasi painonpudotus, jonka haluaisit pikkuhiljaa käynnistää panostamalla laadukkaampaan ruokailuun. Ravintovalmennus voi joko tapahtua kertalaatuisena tapaamisena ravintovalmentajan kanssa livenä tai etänä tai pidempään jatkuvana projektina. Sinä asiakkaana päätät, kumpi vaihtoehto toimii sinulle parhaiten. Lisää ravintovalmennuksesta ja hinnoista pääset lukemaan täältä!

 

Ravintovalmennus ajanvaraus