fbpx
Treenataanko Personal trainer helsinki

Personal trainer helsinki

olemme erikosituneet naisten hyvinvointiin.
Ravintovalmennus ajanvaraus

tämän takia me olemme hyviä
Painonpudotus ja kiinteytyminen elämäntapamuutoksen avulla.
Treenataanko applikaation käyttö
Pt Jonna ja Asiakas Anja treenin jälkeen.

kokonaisvaltaista ohjausta

Ymmärrämme, että työikäisten naisten elämä on kiireistä. Tämän takia valmennuksissamme korostuu vankka tietotaito naisten hormonitasapainosta, johon saat meiltä valmennusta niin unenlaadun, stressinhallinnan kuin ravinnon ja liikunnankin osalta.

Kaikki ohjeet videollisena ja selitettynä samassa paikassa

Käytössämme olevan applikaation avulla voit saada liikevideot, ruokaohjeet, laitteiden käyttöohjeet videoituna juuri niin tarkasti, kuin haluat. 

Sinun ei tarvitse muistaa mitään, vaan vastaus on aina klikin päässä!

palvelemme kaiken ikäisiä naisia

Omasta terveydestä huolehtiminen kannattaa aloittaa siinä vaiheessa, kun se on vielä valinta.

Osaamme auttaa sinua painonpudotuksessa, kiinteytymisessä, raskauden aikaisessa ja jälkeisessä liikunnassa sekä liikunnan aloittamisessa pitkän tauon jälkeen. Liikunnan kesto ja määrä mitoitetaan aina sinun arkeen sopivaksi.

tämän takia me olemme erilaisia
Valmennuksissamme yhdistyy tieto kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista

Täytä lomake! olemme sinuun yhteydessä!

kokonaisvaltainen hyvinvointiin ja terveyteen tähtäävä valmennus - näyttöön perustuen

Tiedämme, että hormonitoiminnalla on merkittävä vaikutus fyysiseen ja spyykkiseen hyvinvointiin. Tiedämme myös sen, että tähän ei pysty vaikuttamaan pelkillä treeniohjelmilla ja ruokavalioilla. Siksi yhdistämme valmennuksissamme myös unenlaadun parantamiseen ja stressinhallintaan kohdistuvaa valmennusta henkilökohtaisen liikunta- ja ravintovalmennuksen lisäksi.

Lisäksi, sinulla on aina oikeus konsultoida fysioterapeuttia valmennuksiin liittyvissä asioissa, ilman lisämaksua. 

valmennamme asiakkaitamme kuntosalilla, ulkoliikuntapaikoilla, kotona tai lenkkipolulla - siellä missä, sinä haluat treenata

 

Aloittaminen on riskitöntä. Jos et ensimmäisen tapaamisen jälkeen halua jatkaa valmennusta, niin hyväksymme tämän ilman selityksiä.

Valmennuksen kuukausihinta on alimmillaan 87 € sis alv 24% tai ylimmillään 350 € sis alv 24%, riippuen siitä, kuinka useita tapaamisia valmentajan kanssa haluat. Suosittelemme sitoutumaan valmennuksiin vähintään puolen vuoden ajaksi, sillä uusien tapojen omaksumisessa kestää aikaa. Maksutapoina käyvät e-lasku, smartum, virike, ticket&duo ja epassi.