fbpx
Treenataanko Personal trainer hinta
Personal trainer hinta

Personal trainer hinta

personal trainer hinta ja palvelut

Treenataanko personal training -palvelut koostuvat laadukkaista personal training-, fysioterapia-, ravintovalmennus- ja ryhmävalmennusratkaisuista, joista jokainen voi rakentaa itselleen  mieluisen paketin.

Jokaisessa treenataanko valmennuksessa on mukana valmennusapplikaatio, joka toimii asiakkaan "digitaalisena valmentajana" koko valmennusjakson ajan. Valmennusapplikaatio mahdollistaa sen, että sinun asiakkaana ei tarvitse kuluttaa aikaa pähkäilyyn, vaan pääset suoraan tehokkaaseen harjoitteluun kiinni heti ensimmäisestä ohjauksesta lähtien. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää applikaatiota tai pidät muuten vain enemmän paperisista ohjeista, niin nämä onnistuvat meiltä myös. 

 

personal training paketit ja hinnat

Ohessa olemme luoneet neljä yleisintä pakettityyppiä sisältöineen ja niille kuuluvat hintahaarukat. 

Maksaminen tapahtuu aina kuukausiveloituksena, ellei asiakkaan kanssa toisin sovita. Kuukausimaksun hinta määräytyy sen mukaan, kuinka usein asiakas haluaa valmentajaa tavata. Maksutapoina käyvät e-lasku, smartum, epassi, Easybreak, Virike ja edenred . Myös maksaminen kahdella eri maksutavalla on mahdollista. 

 

Personal training duo ja ryhmä hinnat

Haluatteko treenata yhdessä parhaan kaverin tai vaikkapa työporukan kanssa? Valmennukset on mahdollista suunnitella myös pareille ja pienille ryhmille. Lisähenkilöt laskutamme -50 % halvemmalla hinnalla .

 

personal training palvelut. personal trainer helsinki
treenataanko personal training palvelut ja ravintovalmennus
personal training palvelut fysiotraining

PERSONAL TRAINING 1-4 KRT / KK

HINTA (80 - 320 €/ KK )

Tämä vaihtoehto sopii hyvin henkilölle, joka haluaa keskittyä vain treenaamiseen, esim. opastukseksi kuntosalille tai juoksuohjelman laadintaan tai jonkin muun kuntotavoitteen saavuttamiseen.

Sisältää:

applikaation

kuntotestauksen

ohjelmat

etävalmennuksen

kehityksenseurannan

PERSONAL TRAINING + RAVINTOVALMENNUS TAPAAMISIA 1-4 / KK HINTA ( 93 - 372 € / KK)

Tämä vaihtoehto sopii erityisesti henkilölle, joka haluaa pudottaa painoa terveellisesti ja turvallisesti liikunnan ja ruokavalion keinoin.

Sinä asiakkaana saat itse valita, kuinka monta tapaamista valmentajan kanssa haluat ja kuukausilasku määräytyy tämän perusteella.

Ravintovalmennus toteutetaan ruokapäiväkirjan avulla asiakkaan toiveiden mukaan joko lähitapaamisin tai etätapaamisin.

Sisältää:

ruokavalioanalyysin

ruokapäiväkirjan

ruokavalio-ohjauksen

applikaation

kuntotestauksen

ohjelmat

etävalmennuksen

kehityksenseurannan

FYSIOTRAINING HINTA ( 80 - 320 € )

Fysiotraining eli fysioterapeutin suorittamana personal training, jossa yksilövalmennus ja fysioterapia sulautuvat toisiaan tukevaksi kokonaisuudeksi kannattaa valita silloin, kun sinulla on esimerkiksi kipuja, vammoja tai ryhtiongelmia, jotka asettavat erityisvaatimuksia liikunnalle.

pyydä hintatarjous toivomallesi personal training kokonaisuudelle

Etkö löytänyt tarpeisiisi sopivaa vaihtoehtoa? Täytä alla oleva lomake ja pyydä tarjousta ehdottamallesi kokonaisuudelle. Olemme sinuun yhteydessä tarjouksen kera mahdollisimman nopeasti!