fbpx
Blogi

Blogi

  • Juoksijan lihaskunto koostuu toiminnallisesta harjoittelusta Naisen kuntosaliopas – näin pääset alkuun (1/14/2020) by Ruth Lindroos - Naisen kuntosaliopas -blogisarja antaa joka kuukausi hyödyllisiä vinkkejä kuntosaliharjoittelun tueksi. Pysy motivoituneena!
  • Nainen kyykkäämässä Tarjolla superhauska HIIT- Joulukauden jaksamisen tueksi (12/25/2019) by Ruth Lindroos - HIIT- treeni on loistava tapa pitää yllä säännöllistä liikuntaa joulun ajan. Katso tästä valmis ohjelma!
  • ajatusmaailma säännöllisen liikunnan tukena Ajatusmaailma säännöllisen liikunnan takana (11/18/2019) by Ruth Lindroos - Ajatuksilla, joita toistamme tai mihin keskitymme on olennainen merkitys suorituksen kannalta. Tämä pätee myös säännölliseen liikuntaan.
  • Miten motivoitua liikkumaan Miten motivoitua liikkumaan; ulkoiset ja sisäiset tekijät (11/12/2019) by Ruth Lindroos - Miten motivoitua liikkumaan niin perustavanlaatuisesti, että mikään ei voi sinua estää?
  • HAASTEENA LIIKKUJAN UNETTOMUUS (10/22/2019) by Ruth Lindroos - Miten huonosti nukutut yöt, pitkäaikainen unettomuus ja stressi on järkevää huomioida harjoittelussa?
  • Terveysliikunta osaksi arkea TERVEYSLIIKUNTA = ARJEN TUKIPILARI (10/8/2019) by Ruth Lindroos - Terveysliikunta on eri asia kuin kuntoliikunta. Lue tästä neuvoja, miten pääset terveysliikunnan aloittamisessa hyvään alkuun.
  • lisää energiaa terveellisistä elämäntavoista Miten saada lisää energiaa? (9/26/2019) by Jonna Pitkänen - Tämä on yleensä se ajankohta vuodesta, kun kiinnostus liikuntaa kohtaan alkaa huveta ja kotisohva näyttämään erittäin houkuttelevalta vaihtoehdolta. Samaan aikaan tunnemme itsemme myös enemmän väsyneiksi, johon vähentynyt auringonvalo ja arjen kiireet stressoreineen vaikuttavat. Tässä kohtaa moni suuntaa kohti lisäravinnehyllyä, joka on täynnä ”energiaboostereiksi” mainostettuja vitamiineja, yrttejä ja muita valmisteita. Kysymys ei kuitenkaan ole siitä, mitä ... Lue lisääMiten saada lisää energiaa?
  • parempi kunto on hyvä kuntotavoite MITÄ HYÖTYÄ PT-VALMENNUKSESTA ON MINULLE? (9/17/2019) by Ruth Lindroos - Moni saattaa pyöritellä yksinään mielessään ajatuksia siitä, mitä hyötyä PT – valmennuksesta voisi juuri heille olla, ja minkälaisia tyyppejä nämä valmentajat ylipäätänsä ovat. Näin ollen, tässä artikkelissa harkitaan kahta kutakuinkin vastakohtaisen asiakastyypin mahdollisia mietteitä yksilövalmennuksesta. Tämän lisäksi pohditaan PT -valmennuksen hyötyjä niin liikunnan vasta-alkajalle kuin tavoitteelliselle kuntoilijalle. Ensimmäisenä esittelyvuorossa onpi Mirkku 54v., kenen liikuntatauko on ... Lue lisääMITÄ HYÖTYÄ PT-VALMENNUKSESTA ON MINULLE?
  • lisää vastuskykyä ravinnosta Lisää vastustuskykyä ravinnosta (9/10/2019) by Jonna Pitkänen - Elimistön vastustuskyky on useiden tekijöiden summa. Erityisesti syksyn korvilla lehdet ja katumainokset täyttyvät ties millaisilla “immune boost” tuotteilla. En väitä, etteikö joistain näistä saattaisi peräti olla hyötyä.  On tärkeää kuitenkin muistaa, että mikään yksittäinen tuote tai kapseli ei korvaa terveellistä elämäntapaa. Ihmisen immuunipuolustus toimii parhaiten, kun ihminen nukkuu, syö, liikkuu ja välttää stressiä optimaalisessa suhteessa. ... Lue lisääLisää vastustuskykyä ravinnosta
  • treeni ja palautuminen TREENIN JA PALAUTUMISEN KAUTTA KOHTI ENERGISEMPÄÄ SYKSYÄ! (9/3/2019) by Ruth Lindroos - Se, mitä kulloinkin tarkoitetaan hyvällä kunnolla, terveydellä ja jaksamisella on yksilöllistä, riippuen henkilön liikuntataustasta, elämäntavoista, terveydestä, työstä, iästä sekä tottakai tavoitteista. Siinä missä tavoitteellinen kuntoilija pyrkii suorituksien nousujohteisuuteen, liikuntaa aloitteleva saattaa toivoa portaiden nousua tai ostoksien kantamista ilman hengästymistä, hikoilua ja voipumista. Oli tavoite mikä tahansa, kaikessa tekemisessä on tärkeää aina huomioida palautuminen. Oli lähtötaso ... Lue lisääTREENIN JA PALAUTUMISEN KAUTTA KOHTI ENERGISEMPÄÄ SYKSYÄ!