Ravintovalmennus

Ravintovalmennus

Ravintovalmennus

 

Onko tavoitteenasi vireystilan maksimointi, laihdutus tai yleisesti elämäntapojen parantaminen?  Kuntoiletko jo nyt säännöllisesti, mutta et tunnu saavan siitä toivottuja tuloksia? Tai onko olo väsynyt ja kärsit vaikeuksista keskittyä töissä? Tai onko tavoitteenasi painonpudotus, jonka haluaisit pikkuhiljaa käynnistää panostamalla laadukkaampaan ruokailuun?Ravintovalmennus voi tapahtua joko kertalaatuisena tapaamisena ravintovalmentajan kanssa livenä tai etänä tai pidempään jatkuvana projektina. Sinä asiakkaana päätät, kumpi vaihtoehto toimii sinulle parhaiten. Ravintovalmennuksen avulla saat maltillisesti tehtyjen muutosten avulla terveelliset elämäntavat ja sinulle sopivan ruokavalion pysyväksi osaksi päivittäisiä rutiineja.

 

Mitä ravintovalmennuksessa tehdään?

 

Ravintovalmennus aloitetaan nykyhetken kartoituksesta. Käymme yhdessä haastattelun avulla läpi ravitsemuksen suurimmat kipukohdat ja asiat, joihin ensisijaisesti kaipaat muutosta. Tämän tiedon perusteella laadimme yhdessä sinun kanssasi toimintasuunnitelman, jota lähdet omassa arjessasi toteuttamaan.

 

Me emme jaa geneerisiä valmiita ravinto-ohjeita emmekä kaloreihin perustuvia ruokavalio-ohjeita. Sen sijaan ohjeistamme sinua muuttamaan ravinnon laatua ja annoskokoa paremmin tavoitteitasi tukevaksi. Uskomme siihen, että mitä rennompaa ja intuitiivisempaa syöminen on sitä helpompi suunnitelmaa on noudattaa.

Vihreä smoothie