fbpx
Treenataanko

Personal Trainer

Personal Trainer

Personal Trainer

personal trainer helsinki

 

Jokainen meistä on yksilö, jolla on oma ainutlaatuinen tausta, arjen haasteet ja käsitys siitä, mitä hyvässä kunnossa oleminen tarkoittaa. Meidän tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme löytämään juuri heille parhaiten sopiva kokonaisuus omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. 

 

Millaisiin erilaisiin tavoitteisiin personal training sopii?

 • painonpudotuksen tueksi
 • uusien terveellisempien elämäntapojen opettelemisen tueksi
 • kiinteytymisen ja kehonmuokkauksen tueksi
 • terveenä ja hyvinvoivana säilymisen tueksi

 

Me olemme joukko naisten hyvinvointiin, painonpudotukseen ja suorituskyvyn kohottamiseen kouluttautuneita personal trainereita ja teemme personal training -valmennuksia Helsingin alueella. Olemme valmentaneet kaikein ikäisiä ja kuntoisia naisia näyttöön perustuen ja tulosvastuullisesti jo vuodesta 2013. Vaikka tavoitteemme on aina ensisijaisesti tehdä itsestämme tarpeettomia, niin siitä huolimatta 80% asiakkaistamme haluaa jatkaa valmennusta kanssamme ensimmäisen päätyttyä. 

 

Juoksijan lihaskunto koostuu toiminnallisesta harjoittelusta

Tavoitteena painonpudotus - mitä meillä on tarjota sinulle?

Valmennus käynnistyy haastattelumuotoisella alkukartoituksella, jossa selvitetään mm. painohistoria, terveysseikat, tämän hetkiset elämäntavat, stressin määrä, unenlaatu ja liikuntatottumukset. Lisäksi haluamme selvittää, millaisilla keinoilla olet ennen pudottanut painoa onnistuneesti ja ennen kaikkea, onko paino onnistuttu säilyttämään vielä painonpudotuksen jälkeenkin. Kaikki nämä seikat vaikuttavat siihen, millä tavalla sinun henkilökohtaista painonpudotusta kannattaa lähestyä.

Mitä saat?

 • Käytännön ohjeita unenlaadun ja stressinhallinnan parantamiseksi ja runsaasti tietoa siitä, miten uni ja stressi voi joko vaikeuttaa tai mahdollistaa painonpudotuksen
 • Käytännön ohjeita ruokailuun aina ruokavalinnoista ja resepteistä lähtien.
 • Sinun arkeesi mukautetut ohjeet liikkumiseen ja kasapain tietoa siitä, millainen liikunta on painonpudotuksen, painonhallinnan ja rasvanpolton kannalta kauaskantoisesti kaikkein tehokkainta näyttöön perustuen.

 

 

Pt Jonna ja Asiakas Anja treenin jälkeen.

Tavoitteena terveys ja hyvinvointi - mitä meillä on tarjota sinulle?

Hyvinvointi- ja elämäntapavalmennuksessa painotamme kokonaisuutta. Kartoitamme ensin tämän hetkisen arkesi suurimpia kuormitustekijöitä ja mietimme keinoja, miten niitä saataisiin purettua, jotta sinä voisit voida paremmin. 

Mitä saat?

 • Tukea elämäntapamuutoksen tekemiseen
 • Näyttöön perustuvia keinoja kääntää tämän hetkinen terveytesi ja hyvinvointisi positiiviseen suuntaan
 • Varmuutta siitä, että kerrankin teet terveytesi eteen oikeita asioita, joilla saat oikeita tuloksia
 • Valmennusta muutosten tekemiseen yksi kerrallaan ja tukea eteentulevissa karikoissa
Palkkaa personal trainer kiinteytymisen tueksi

Tavoitteena kiinteytyminen, oman elämän huippukunto tai atleettisempi olemus - mitä meillä on tarjota sinulle?

Kiinteytyminen ja atleettisempi olemus saavutetaan hyvällä treenin, ravinnon ja palautumisen harmonialla. Tutkimuksissa on osoitettu, että ehdottomasti tehokkain treenimuoto tähän on kehittävän lihaskuntoharjoittelun ja aerobisen harjoittelun yhdistäminen. Meiltä saat apua kuntosaliharjoitteluun, toiminnalliseen harjoitteluun, kehonpainoharjoitteluun ja kotitreeniin.

Mitä saat?

 • ohjausta liiketekniikoihin, joka mahdollistaa lihasmassan ja voimatasojen kasvun eli kiinteytymisen ja rasvanpolton
 • maksimaaliseen kiinteytymiseen tähtäävän ohjelmoinnin, jossa on huomioitu treeni, palautuminen ja arki sekä halutessasi myös ruokavalio

Mitä personal trainer tekee?

 

Personal trainerin voi palkata kuka tahansa, joka kaipaa suunnitelmallisuutta ja neuvoja liikkumiseen tai haluaa korjata ruokavaliotaan. Valmentajan tehtävä on tukea elämäntapamuutosta ja auttaa löytämään keinoja, joita on helppo sulauttaa osaksi terveellisempää elämäntapaa.  Treenataanko personal trainerin kanssa voit liikkua kaksin tai  Treenataanko personal trainereiden ohjaamissa ryhmässä niin usein kuin haluat. Tarvittaessa ihan jokainen treenisi voi olla personal trainerin ohjaama.

Alkuhaastattelussa personal trainer käy kanssasi läpi sinun liikunta- ja terveyshistorian, sillä näillä on runsaasti merkitystä liikunnallisen sisällön kannalta. Valmennus aloitetaan aina kuntotestillä, joka valitaan asiakkaan tavoitteen mukaan. Kun valmentaja on selvittänyt asiakkaansa kunnon ja tavoitteet, hän laatii ruokailusuosituksen ja liikuntaohjelman niiden mukaan tieteelliseen näyttöön, kuormitus- ja ravintofysiologiaan ja omaan ammattitaitoon perustuen. 

Tämän jälkeen valmennus kulkee eteenpäin yhdessä tehdyn suunnitelman mukaisesti, jota tottakai voi kesken kaiken muuttaa, mikäli elämäntilanteesi kesken valmennusjakson muuttuu. Yleisesti ottaen ohjelmia muutetaan 4-8 viikon välein tai kun edellinen ohjelmointi on toteutunut käytännössä. 

 

Kuinka usein personal traineria kannattaa tavata?

 

Tämä riippuu vahvasti siitä, kuinka paljon tukea ja opastusta tarvitset. Aloittelijoille suosittelemme tapaamista personal trainerin kanssa aluksi kerran viikossa, jotta liikkeitä on mahdollista opettaa ja hioa niin hyväksi, että voit liikkua itsenäisesti ilman rasitusvammojen riskiä. Tämä on ammattitaitoiselle personal trainerille myös ammattieettinen kysymys. Jos taas olet jo tottunut liikkuja, mutta tavoitteesi on saada sinulle räätälöity ohjelmointi suorituskyvyn nostamiseksi, niin tapaaminen kerran kuukaudessa ohjelman ja liikkeiden läpikäynnin merkeissä voi hyvinkin olla riittävä. 

Valtaosa  asiakkaistamme on painonpudottajia, mutta joukkoon mahtuu myös kuntoilijoita, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tietyssä lajissa. Meidän valmentajilla on osaamista mm. juoksusta, jääkiekosta, uinnista ja kehittävästä kuntosaliharjoittelusta sekä kehonpainoharjoittelusta.

Ravintovalmennus ajanvaraus

mihin sinä tarvitset apua? täytä oheinen lomake niin olemme sinuun yhteydessä!

valmennamme mm. näissä paikoissa.

personal trainer ohjaukset maunula

Maunulan Liikuntahalli

personal trainer ohjaukset Töölö

Töölön kisahalli

personal trainer ohjaus helsinki

Ohjaamme myös ulkoliikuntapaikoilla ja lenkkipoluilla. Mikäli haluat valmentajan omalle salillesi, varmista ensin salin käytännöt.

helsinki-map