Personal Trainer

Pt Jonna ja Asiakas Anja treenin jälkeen.

personal trainer helsinki

 

Oletko kuntoilun suhteen alkutaipaleella ja et tiedä, mistä aloittaa?

Kaipaatko apua raskauden jälkeiseen liikunnan aloittamiseen?

Oletko juuri eläköitynyt tai jäämässä eläkkeelle ja haluat nauttia uudesta vapaammasta arjesta hyväkuntoisena? Leikkiä lastenlasten kanssa? Matkustaa?

Ammattitaitoinen personal trainer on tässä korvaamaton apu...

 

Uuden kielen voi oppia itsenäisesti, mutta opettajan johdolla opiskelu on johdonmukaisempaa ja tehokkaampaa, kun ulkopuolin taho suunnittelee kokonaisuuden ja huolehtii, että kehityt suunnitellussa ajassa. Personal trainer on hyvään kuntoon pääsemisen opettaja. 

Olemme joukko naisten hyvinvointiin, painonpudotukseen ja suorituskyvyn kohottamiseen kouluttautuneita personal trainereita ja teemme personal training -valmennuksia Helsingin alueella. Olemme valmentaneet kaikein ikäisiä ja kuntoisia naisia näyttöön perustuen ja tulosvastuullisesti jo vuodesta 2013. Vaikka tavoitteemme on aina ensisijaisesti tehdä itsestämme tarpeettomia, niin siitä huolimatta 80% asiakkaistamme haluaa jatkaa valmennusta kanssamme ensimmäisen päätyttyä. 

 

Ota yhteyttä ja tapaa valmentajasi ennen lopullista päätöstä...Tämä ei luonnollisesti sido sinua mihinkään.

 

Yhteistyö kuntosalejamme sijaitsee ympäri Helsinkiä mm. Maunulassa, Töölössä, Malmilla, Kalliossa, Myllypurossa, Pirkkolassa ja Oulunkylässä, mutta liikkumisesi EI VAADI kuntosalijäsenyyttä. Valmennuksien sisältö suunnitellaan aina asiakasta ja hänen toiveitaan kuunnellen. Voit siis liikkua ulkona, kotona, työpaikan salilla tai missä tahansa muualla. Jos elämäsi on tällä hetkellä kiireistä työn ja arjen pyörittämistä, niin ei ongelmaa. Löydämme varmasti yhdessä oikeat ja pysyvät ratkaisut sinun hyvinvointisi parantamiseksi, niin että sinä voit olla "paras mahdollinen versio itsestäsi".

 

Painonpudotus ja kiinteytyminen elämäntapamuutoksen avulla.

Mitä personal trainer tekee?

 

Personal trainerin voi palkata kuka tahansa, joka kaipaa suunnitelmallisuutta ja neuvoja liikkumiseen tai haluaa korjata ruokavaliotaan. Valmentajan tehtävä on tukea elämäntapamuutosta ja auttaa löytämään keinoja, joita on helppo sulauttaa osaksi terveellisempää elämäntapaa.  Treenataanko personal trainerin kanssa voit liikkua kaksin tai  Treenataanko personal trainereiden ohjaamissa ryhmässä niin usein kuin haluat. Tarvittaessa ihan jokainen treenisi voi olla personal trainerin ohjaama.

Alkuhaastattelussa personal trainer käy kanssasi läpi sinun liikunta- ja terveyshistorian, sillä näillä on runsaasti merkitystä liikunnallisen sisällön kannalta. Valmennus aloitetaan aina kuntotestillä, joka valitaan asiakkaan tavoitteen mukaan. Kun valmentaja on selvittänyt asiakkaansa kunnon ja tavoitteet, hän laatii ruokailusuosituksen ja liikuntaohjelman niiden mukaan tieteelliseen näyttöön, kuormitus- ja ravintofysiologiaan ja omaan ammattitaitoon perustuen. 

Ruokapäiväkirjan avulla valmentaja saa käsityksen asiakkaan tämänhetkisestä ruokavaliosta. Päiväkirja tehdään kirjaamalla fatsecret palveluun kaikki syömiset, juomiset ja ruokailujen kellonajat viideltä päivältä. Kun näppituntuma ravintosisältöihin paranee, on helpompi arvioida sopivia ruoka-annoksia.

 

kenelle personal trainer sopii?

 

Personal trainer sopii erityisen hyvin aloittelevalle liikkujalle. Aloittelijoille suosittelemme tapaamista personal trainerin kanssa aluksi kerran viikossa, jotta liikkeitä on mahdollista opettaa ja hioa niin hyväksi, että voit liikkua itsenäisesti ilman rasitusvammojen riskiä. Tämä on ammattitaitoiselle personal trainerille myös ammattieettinen kysymys. 

Valtaosa  asiakkaistamme on painonpudottajia, mutta joukkoon mahtuu myös kuntoilijoita, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tietyssä lajissa. Meidän valmentajilla on osaamista mm. juoksusta, jääkiekosta, uinnista ja kehittävästä kuntosaliharjoittelusta.

Personal trainer -hinta ja paketit

 

Tarvitsetko ammattitaitoisen personal trainerin apua, joka on erikoistunut erityisesti naisten terveyden ja kunnon edistämiseen Helsingin alueella?

Tuntuuko siltä, että haluat pudottaa painoa, mutta iän karttuminen ja istumatyö tekevät siitä vaikeaa? Kiinnostaako sinua juoksun tai esimerkiksi kuntosaliharjoittelun aloittaminen, mutta motivaation ja suoritustekniikoiden puute estävät harjoittelun aloittamisen? Ammattitaitoinen personal trainer on tähän korvaamaton apu.

Panostamalla terveyteesi 90-350 eurolla kuussa saat osaksesi säännöllistä näyttöön perustuvaa valmennusta, joka vie sinut kohti tavoitteitasi varmemmin.

Personal Training -palvelun sisältö kootaan toiveidesi mukaan.

Palvelun voi koostaa esimerkiksi näin:

 

  • Treenataanko applikaatio ohjevideoiden kera, joka auttaa sinua treenaamaan oikein

  • Tavoitettasi tukevat testit valmennusprosessin alkuun ja loppuun

  • Yhteydenpito personal trainerin kanssa reaaliajassa Treenataanko applikaation avulla

  • Käytännön ravitsemusneuvonta joko pt- tapaamisten yhteydessä tai vaikkapa applikaation videopuheluominaisuuden kautta

 

Valmennuskokonaisuus muokkautuu juuri sinulle sopivaksi yhdessä valmentajasi kanssa.

Palkkaa personal trainer kiinteytymisen tueksi

mihin sinä tarvitset apua? täytä oheinen lomake niin olemme sinuun yhteydessä!

Personal trainer juoksun aloittaminen

Treenataanko personal trainer -palvelut ja hinnasto

Personal training on tavoitteellista henkilökohtaista valmennusta, jossa aluksi kartoitetaan lähtötilanne ja tehdään lähtötilannetta tarkentavat testit. Testit valikoidaan sen mukaisesti, mikä tavoitteesi on. Jos tavoitteenasi on esimerkiksi lihaskuntoharjoittelun aloittaminen, niin testit voisivat koostua esimerkiksi liikkuvuuden, liikehallinnan ja voimatasojen testauksesta.

Testit tehdään hyvässä hengessä rauhalliseen tahtiin, joten niitä ei tarvitse pelätä tai kammoksua!

Ennen valmennuksen aloittamista keskustelette personal trainerisi kanssa tavoitteista ja toiveista koskien tulevaa valmennusjaksoa. Tämän perusteella personal trainer laatii toimintasuunnitelman, joka vie sinut lähtötilanteesta kohti päämäärää. Tarvittaessa tähän suunnitelmaan tehdään muutoksia, jos esimerkiksi tilanteesi kesken valmennusjakson muuttuu.

Treenataanko personal trainerit ovat kokeneita valmentajia, jotka ovat erikoistuneet erityisesti työikäisten, aloittelijoiden ja heikkokuntoisten valmentamiseen.

Valmennustyylimme on stemppaava, opettava ja empaattinen, jonka avulla luomme mukavan ilmapiirin opetella uusia asioita.

Meidän valmentajien kanssa voit treenata Helsingin alueella niin lenkkipoluilla, puistoissa, ulkoliikuntapaikoissa kuin kuntosaleillakin.

Vedämme myös naisille suunnattuja lihaskuntoharjoittelu- ja juoksuryhmiä, jotka voi myös yhdistää osaksi personal training -valmennusta ( kevät/kesä).

Personal Training tapaamisen hinta on 70 € + alv 24%. Näin ollen, jos haluat tavata valmentajaa esimerkiksi kerran viikossa on kuukausihinta 280 € + alv 24%.

Ensimmäinen tapaaminen personal trainerin kanssa on aina ilmainen. Jos et tämän jälkeen syystä tai toisesta halua jatkaa valmennusta niin valmennus päätetään samantien. Et siis sitoudu mihinkään ennen kuin olet kokeillut palvelua ja todennut sen itsellesi sopivaksi.

Treenataanko personal training on kokonaisvaltaista valmennusta. Ammattitaitoisina valmentajina tiedämme, että terveys ja hyvinvointi on ennen kaikkea elämäntapojen summa. Tämän vuoksi, emme valmenna sinua vain liikunnan ja ravinnon osalta vaan myös unenlaadun, stressinhallinnan, palautumisen ja rentoutumisen osa-alueilla. Uskomme vahvasti siihen, että kunnon kehittyminen ja hyvinvointi koostuvat tasapainosta kaikkien näiden osa-alueiden välillä. Jos olet kanssamme samaa mieltä ja arvostat kokonaisvaltaista otetta valmennuksessa, ota meihin yhteyttä!

 

personal trainer ohjaukset maunula

Maunulan Liikuntahalli

personal trainer ohjaukset Töölö

Töölön kisahalli

personal trainer ohjaus helsinki

Ohjaamme myös ulkoliikuntapaikoilla ja lenkkipoluilla. Mikäli haluat valmentajan omalle salillesi, varmista ensin salin käytännöt.