fbpx
Personal Trainer Helsinki

Personal Trainer Helsinki

Haetko ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä personal traineria Helsingistä, jonka kanssa liikunnan aloittaminen onnistuisi yksilöllisesti ja turvallisesti siellä missä sinä haluat liikkua? Onko tavoitteenasi päästä eroon jumeista, juoksun aloittaminen, painonpudotus tai esimerkiksi kokonaisvaltainen elämäntapamuutos? Treenataanko personal trainer osaa auttaa sinua säännöllisen liikunnan ja terveellisen ruokailun juurruttamisessa arkeen. Jokainen meistä on yksilö, jolla on oma ainutlaatuinen tausta, arjen haasteet ja käsitys siitä, mitä hyvässä kunnossa oleminen tarkoittaa. Valmennuksen tavoitteena on auttaa asiakkaitamme löytämään juuri heille parhaiten sopiva kokonaisuus omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. 

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen kasvotusten tai etänä. Teemme personal training -valmennuksia Helsingin alueella yksilöille, pariskunnille ja pienryhmille. Vaikka tavoitteemme on aina ensisijaisesti tehdä itsestämme tarpeettomia, niin siitä huolimatta 80% asiakkaistamme haluaa jatkaa valmennusta kanssamme ensimmäisen päätyttyä. 

Mitä personal training on?

Personal training on asiakaslähtöistä ja nousujohteista henkilökohtaista valmennusta, jossa asiakkaan fyysinen kunto viedään pisteestä A pisteeseen B, C, D ja niin edelleen. Valmennuksen sisältö suunniteltaan aina asiakkaan tavoitteiden, toiveiden ja arjen asettamien raamien mukaan niin, että kuntoa kohottava treeni ja palautuminen arjessa huomioidaan.

Personal training on valmennusta, jossa on punainen lanka

Liikuntaohjelman sisältö pohjautuu aina asiakkaan itsensä asettamiin tavoitteisiin ja niitä palveleviin osatavoitteisiin. Ammattitaidolla tehdyissä ohjelmissa huomioidaan aina kunnon kasvun lisäksi palautuminen. Esimerkiksi ihan jokaista treeniä ei ole tarkoituksenmukaista tehdä satalasissa vaan kuukausi- ja viikkokalenteriin ohjelmoidaan myös palauttavat viikot ja harjoitteet.

90 %:lla asiakkaistamme treeni ja ruokailu tapahtuu työn ja perhe-elämän ohella. Tämä tarkoittaa sitä, että suunnitelluissa ohjelmissa täytyy olla joustovaraa ja toimintasuunnitelma valmiina myös niihin päiviin / viikkoihin, kun töissä on kiirettä, lapsi sairastaa tai kun nykyajan hengessä ollaan kotona karanteenissa. Parhaimmillaan personal training opettaa luovimaan arjessa niin, että säännöllinen ruokailu ja liikunta pysyvät menossa mukana, vaikka elämä tarjoaisin välillä haastavia tilanteita.

Treenataanko personal trainerin kanssa oppii mm. seuraavia asioita

 • Miten harjoittelu kannattaa jaksottaa?
 • Miten kannattaa syödä, että palautuu/kiinteytyy?
 • Miten harjoittelusta palaudutaan optimaalisesti?
 • Miten lihaskuntoliikkeet tehdään?
 • Mikä tehoaa jumeihin oikeasti?
 • Miten saada kauniimpi ryhti ja ennaltaehkäistä tuki-ja liikuntaelinvaivoja liikunnan avulla?
 • Miten uni ja stressi vaikuttavat palautumiseen tai vaikka painonpudotukseen?
 • Miten suhteuttaa liikunta ja terveellinen syöminen kiireisen arjen keskelle?

HINTA JA PAKETIT

KAIKKI PERSONAL TRAINING VALMENNULSET SISÄLTÄVÄT SEURAAVAT ASIAT

 • Treeniapplikaation käyttö koko valmennuksen ajaksi, jonka avulla tiedät milloin, miten ja miten paljon liikkua.
 • Tavoitettasi tukevat kuntotestit jakson alussa ja lopussa
 • Videolliset, kuntotestiin ja alkuhaastatteluun perustuvat ohjelmat kotiin, salille, ulos
 • Ravintovalmennusta
 • Fysioterapeutin etätuen koko valmennuksen ajaksi. Sovitaan yhdessä, kuinka usein pidetään yhteyttä ja pidetään siitä kiinni.

Hinnoissa on huomioitu ohjelmien suunnitteluun ja etätukeen kuluva aika tapaamisten ulkopuolella sekä valmentajan korkeakoulutason koulutus sekä useamman vuoden työkokemus. Personal training tuntihinta sijoittuu 80-100 € hintahaarukkaan.

personal training 3 kk valmennus hinta
personal training 6 kk valmennus hinta
personal training 3 kk valmennus hinta
personal training 6kk valmennus hinta

PERSONAL TRAINER HELSINKI – KUUKAUDEN STARTTIPAKETTI

KUUKAUDEN STARTTIPAKETTI SISÄLTÖ

 • Alkukartoitus livenä tai etänä
 • Yksilöllinen videollinen treeniohjelma salille, kotiin, ulos
 • 4 kpl 60min mittaista ohjauskertaa livenä tai etänä
 • fysioterapeutin etäkonsultointi koko valmennuksen ajan
 • Tarvittaessa videoimme liikkeet sinulle selostuksen kera niin, että liikkeiden tekeminen itsenäisesti ei ole pelkän muistin varassa.

Juoksijan lihaskunto koostuu toiminnallisesta harjoittelusta

Personal trainer painonpudotuksen avuksi Helsingissä

Valmennus käynnistyy haastattelumuotoisella alkukartoituksella, jossa selvitetään mm. painohistoria, terveysseikat, tämän hetkiset elämäntavat, stressin määrä, unenlaatu ja liikuntatottumukset. Lisäksi haluamme selvittää, millaisilla keinoilla olet ennen pudottanut painoa onnistuneesti ja ennen kaikkea, onko paino onnistuttu säilyttämään vielä painonpudotuksen jälkeenkin. Kaikki nämä seikat vaikuttavat siihen, millä tavalla sinun henkilökohtaista painonpudotusta kannattaa lähestyä.

Mitä saat?

 • Käytännön ohjeita unenlaadun ja stressinhallinnan parantamiseksi ja runsaasti tietoa siitä, miten uni ja stressi voi joko vaikeuttaa tai mahdollistaa painonpudotuksen
 • Käytännön ohjeita ruokailuun aina ruokavalinnoista ja resepteistä lähtien.
 • Sinun arkeesi mukautetut ohjeet liikkumiseen ja kasapain tietoa siitä, millainen liikunta on painonpudotuksen, painonhallinnan ja rasvanpolton kannalta kauaskantoisesti kaikkein tehokkainta näyttöön perustuen.
pt-jonna

Hyvinvointi- ja elämäntapamuutoksiin perehtynyt personal trainer Helsingissä

Hyvinvointi- ja elämäntapavalmennuksessa painotamme kokonaisuutta. Kartoitamme ensin tämän hetkisen arkesi suurimpia kuormitustekijöitä ja mietimme keinoja, miten niitä saataisiin purettua, jotta sinä voisit voida paremmin. 

Mitä saat?

 • Tukea elämäntapamuutoksen tekemiseen
 • Näyttöön perustuvia keinoja kääntää tämän hetkinen terveytesi ja hyvinvointisi positiiviseen suuntaan
 • Varmuutta siitä, että kerrankin teet terveytesi eteen oikeita asioita, joilla saat oikeita tuloksia
 • Valmennusta muutosten tekemiseen yksi kerrallaan ja tukea eteentulevissa karikoissa

Personal trainer Helsingissä pariskunnille

Kuntoilun aloittaminen yhdessä ammattitaitoisen valmentajan opastuksella on motivoivaa ja turvallista. Uuden harrastuksen aloittaminen ja liikkeiden opettelu yhdessä pähkäillen on huomattavasti mukavempaa. Yhdessä tuette toisianne uusien tapojen opettelussa.

Mitä saatte?

 • fysioterapeutin alkukartoitus
 • asiantuntevaa ohjausta liiketekniikoihin
 • teidän arkeen sopivan nousujohteisen treeniohjelman, jonka avulla molempien kunto kohoaa
 • videolliset ohjeet kaikkiin liikkeisiin ja oman fysioterapeutin etätuen koko valmennuksen ajaksi

PERSONAL TRAINING PÄHKINÄNKUORESSA – MITÄ ODOTTAA VALMENNUKSELTA

Personal trainerin voi palkata kuka tahansa, joka kaipaa suunnitelmallisuutta ja neuvoja liikkumiseen tai haluaa korjata ruokavaliotaan. Valmentajan tehtävä on tukea elämäntapamuutosta ja auttaa löytämään keinoja, joita on helppo sulauttaa osaksi terveellisempää elämäntapaa.  Treenataanko personal trainerin kanssa voit liikkua yksin, kaksin tai  pienryhmissä niin usein kuin haluat. Tarvittaessa ihan jokainen treenisi voi olla personal trainerin ohjaama.

Alkuhaastattelussa käydään läpi sinun liikunta- ja terveyshistoria, sillä niillä on runsaasti merkitystä liikunnallisen sisällön kannalta. Valmennus aloitetaan aina kuntotestillä, joka valitaan asiakkaan tavoitteen mukaan. Kun valmentaja on selvittänyt asiakkaansa kunnon ja tavoitteet, hän laatii ruokailusuosituksen ja liikuntaohjelman niiden mukaisesti. Kaikki ohjelmat suunnitellaan tieteelliseen näyttöön, kuormitus- ja ravintofysiologiaan ja omaan ammattitaitoon perustuen. 

Tämän jälkeen valmennus kulkee eteenpäin yhdessä tehdyn suunnitelman mukaisesti, jota tottakai voi kesken kaiken muuttaa, mikäli elämäntilanteesi kesken valmennusjakson muuttuu. Yleisesti ottaen ohjelmia muutetaan 4-8 viikon välein tai kun edellinen ohjelmointi on toteutunut käytännössä. 

Lue lisää meidän tavastamme toteuttaa yksilövalmennuksia.

KUINKA USEIN PERSONAL TRAINERIA KANNATTAA TAVATA?

Tämä riippuu vahvasti siitä, kuinka paljon tukea ja opastusta tarvitset. Aloittelijoille suosittelemme tapaamista personal trainerin kanssa aluksi kerran viikossa, jotta liikkeitä on mahdollista opettaa ja hioa niin hyväksi, että voit liikkua itsenäisesti ilman rasitusvammojen riskiä. Tämä on ammattitaitoiselle personal trainerille myös ammattieettinen kysymys. Jos taas olet jo tottunut liikkuja, mutta tavoitteesi on saada sinulle räätälöity ohjelmointi suorituskyvyn nostamiseksi, niin tapaaminen kerran kuukaudessa ohjelman ja liikkeiden läpikäynnin merkeissä voi hyvinkin olla riittävä. Lue lisää erilaisista tavoitteista palkata personal trainer.

TARVITSETKO FYSIOTERAPEUTTI PERSONAL TRAINERIN APUA HELSINGISSÄ?

Ota yhteyttä soittamalla, tekstiviestillä tai lähettämällä sähköpostia oheiseen osoitteeseen ja kerro minulle lyhyesti taustoistasi ja toiveistasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian! Tarvittaessa valmennus voidaan toteuttaa 100% etänä kameran välityksellä.

treenataanko@gmail.com

0403503361

personal trainer ohjaukset Helsinki maunula

personal trainer ohjaukset Helsinki Töölö

personal trainer ohjaus helsinki

Ohjaamme myös ulkoliikuntapaikoilla ja lenkkipoluilla. Mikäli haluat valmentajan omalle salillesi, varmista ensin salin käytännöt.