Personal Trainer Helsinki

Personal Trainer Helsinki

Haetko ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä personal traineria Helsingistä, jonka kanssa liikunnan aloittaminen onnistuisi yksilöllisesti ja turvallisesti siellä missä sinä haluat liikkua? Onko tavoitteenasi päästä eroon jumeista, juoksun aloittaminen, painonpudotus tai esimerkiksi kokonaisvaltainen elämäntapamuutos? Treenataanko personal trainer osaa auttaa sinua säännöllisen liikunnan ja terveellisen ruokailun juurruttamisessa arkeen. Jokainen meistä on yksilö, jolla on oma ainutlaatuinen tausta, arjen haasteet ja käsitys siitä, mitä hyvässä kunnossa oleminen tarkoittaa. Valmennuksen tavoitteena on auttaa asiakkaitamme löytämään juuri heille parhaiten sopiva kokonaisuus omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. 

Miten personal training alkaa?

 • Ota yhteyttä – Ota meihin yhteyttä ja kerro lyhyesti itsestäsi ja mihin erityisesti kaipaat apua tai muutosta.
 • Ilmainen etäkonsultaatio – Etäkonsultaatio on täysin ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Tapaamisen tarkoituksena on tutustua ja selvittää tarkasti tavoitteesi ja toiveesi valmennukselle, käydä läpi valmennuksen käytänteitä ja miettiä yhdessä, kuka valmentajistamme olisi sinulle paras valinta.
 • Valmennusapplikaation lataaminen – Kun valmennuksen käytänteistä on sovittu valmentajasi lähettää sinulle sähköpostiin kutsun valmennusapplikaation lataamiseksi. Samalla vastaat esitietokyselyyn ja saat ohjeet, miten valmistautua ensimmäiseen tapaamiseen.
 • Ensimmäinen tapaaminen – Ensimmäisen tapaamisen käytämme nykytilan arviointiin niin elintapojen, arjen kuin fyysisen kunnon osalta.

Missä personal training valmennukset tapahtuu?

Valmennamme asiakkaitamme Helsingissä mm. näissä paikoissa. Asiakkuus ei vaadi kuntosalijäsenyyttä vaan liikuntasuunnitelmat voidaan hyvin toteuttaa myös kotiharjoitteluna tai esimerkiksi kaupunkiympäristöä ja sen lukuisia lenkkipolkuja ja ulkoliikuntapaikkoja hyödyntäen.

 • Kuntosali Punttis Töölö
 • Vallilan Holvi
 • Helsingin kaupungin ulkoliikuntapaikoilla
 • Lenkkipoluilla
 • Töölön kisahalli
 • Maunulan liikuntahalli
 • Valmentaja mukaan omalle salille – asiakas maksaa kyseisen salin tai liikuntapaikan sisäänpääsymaksun valmentajalle.

HINTA JA PAKETIT

KAIKKI PERSONAL TRAINING VALMENNULSET SISÄLTÄVÄT SEURAAVAT ASIAT

 • Treeniapplikaation käyttö koko valmennuksen ajaksi, jonka avulla tiedät milloin, miten ja miten paljon liikkua.
 • Videolliset, kuntotestiin ja alkuhaastatteluun perustuvat ohjelmat kotiin, salille, ulos
 • Ravintovalmennusta
 • Valmentajan etätuen koko valmennuksen ajaksi. Sovitaan yhdessä, kuinka usein pidetään yhteyttä ja pidetään siitä kiinni.

Hinnoissa on huomioitu ohjausluvat yllämainituissa valmennuspaikoissa, ohjelmien suunnitteluun ja etätukeen kuluva aika tapaamisten ulkopuolella sekä valmentajien korkeakoulutason koulutus sekä useamman vuoden työkokemus. Personal training tuntihinta sijoittuu 100 – 110 € hintahaarukkaan.

Personal training maksutavat:

 • Kuukausilaskutus – lasku saapuu sähköpostiin jokaisen kuun ensimmäisenä arkipäivänä.
 • Smartum
 • Epassi
 • Edenred
 • Eazybreak

Mitä personal training on?

Personal training on asiakaslähtöistä ja nousujohteista henkilökohtaista valmennusta, jossa asiakkaan fyysinen kunto viedään pisteestä A pisteeseen B, C, D ja niin edelleen. Valmennuksen sisältö suunniteltaan aina asiakkaan tavoitteiden, toiveiden ja arjen asettamien raamien mukaan niin, että kuntoa kohottava treeni ja palautuminen arjessa huomioidaan.

Personal training on valmennusta, jossa on punainen lanka

Liikuntaohjelman sisältö pohjautuu aina asiakkaan itsensä asettamiin tavoitteisiin ja niitä palveleviin osatavoitteisiin. Ammattitaidolla tehdyissä ohjelmissa huomioidaan aina kunnon kasvun lisäksi palautuminen. Esimerkiksi ihan jokaista treeniä ei ole tarkoituksenmukaista tehdä satalasissa vaan kuukausi- ja viikkokalenteriin ohjelmoidaan myös palauttavat viikot ja harjoitteet.

90 %:lla asiakkaistamme treeni ja ruokailu tapahtuu työn ja perhe-elämän ohella. Tämä tarkoittaa sitä, että suunnitelluissa ohjelmissa täytyy olla joustovaraa ja toimintasuunnitelma valmiina myös niihin päiviin / viikkoihin, kun töissä on kiirettä, lapsi sairastaa tai kun nykyajan hengessä ollaan kotona karanteenissa. Parhaimmillaan personal training opettaa luovimaan arjessa niin, että säännöllinen ruokailu ja liikunta pysyvät menossa mukana, vaikka elämä tarjoaisin välillä haastavia tilanteita.

Treenataanko personal trainerin kanssa oppii mm. seuraavia asioita

 • Miten harjoittelu kannattaa jaksottaa?
 • Miten kannattaa syödä, että palautuu/kiinteytyy?
 • Miten harjoittelusta palaudutaan optimaalisesti?
 • Miten lihaskuntoliikkeet tehdään?
 • Mikä tehoaa jumeihin oikeasti?
 • Miten saada kauniimpi ryhti ja ennaltaehkäistä tuki-ja liikuntaelinvaivoja liikunnan avulla?
 • Miten uni ja stressi vaikuttavat palautumiseen tai vaikka painonpudotukseen?
 • Miten suhteuttaa liikunta ja terveellinen syöminen kiireisen arjen keskelle?

personal trainer painonpudotus

Personal trainer elämäntapamuutoksen tueksi Helsingissä

Valmennus käynnistyy haastattelumuotoisella alkukartoituksella, jossa selvitetään mm. painohistoria, terveysseikat, tämän hetkiset elämäntavat, stressin määrä, unenlaatu ja liikuntatottumukset. Lisäksi haluamme selvittää, millaisilla keinoilla olet ennen pudottanut painoa onnistuneesti ja ennen kaikkea, onko paino onnistuttu säilyttämään vielä painonpudotuksen jälkeenkin. Kaikki nämä seikat vaikuttavat siihen, millä tavalla sinun henkilökohtaista painonpudotusta kannattaa lähestyä.

Mitä saat?

 • Käytännön ohjeita unenlaadun ja stressinhallinnan parantamiseksi ja runsaasti tietoa siitä, miten uni ja stressi voi joko vaikeuttaa tai mahdollistaa painonpudotuksen
 • Käytännön ohjeita ruokailuun aina ruokavalinnoista ja resepteistä lähtien.
 • Sinun arkeesi mukautetut ohjeet liikkumiseen ja kasapain tietoa siitä, millainen liikunta on painonpudotuksen, painonhallinnan ja rasvanpolton kannalta kauaskantoisesti kaikkein tehokkainta näyttöön perustuen.
personal trainer elämäntapamuutos

Hyvinvointi- ja elämäntapamuutoksiin perehtynyt personal trainer Helsingissä

Hyvinvointi- ja elämäntapavalmennuksessa painotamme kokonaisuutta. Kartoitamme ensin tämän hetkisen arkesi suurimpia kuormitustekijöitä ja mietimme keinoja, miten niitä saataisiin purettua, jotta sinä voisit voida paremmin. 

Mitä saat?

 • Tukea elämäntapamuutoksen tekemiseen
 • Näyttöön perustuvia keinoja kääntää tämän hetkinen terveytesi ja hyvinvointisi positiiviseen suuntaan
 • Varmuutta siitä, että kerrankin teet terveytesi eteen oikeita asioita, joilla saat oikeita tuloksia
 • Valmennusta muutosten tekemiseen yksi kerrallaan ja tukea eteentulevissa karikoissa

PERSONAL TRAINING PÄHKINÄNKUORESSA – MITÄ ODOTTAA VALMENNUKSELTA

Personal trainerin voi palkata kuka tahansa, joka kaipaa suunnitelmallisuutta ja neuvoja liikkumiseen tai haluaa korjata ruokavaliotaan. Valmentajan tehtävä on tukea elämäntapamuutosta ja auttaa löytämään keinoja, joita on helppo sulauttaa osaksi terveellisempää elämäntapaa. 

Alkuhaastattelussa käydään läpi sinun liikunta- ja terveyshistoria, sillä niillä on runsaasti merkitystä liikunnallisen sisällön kannalta. Valmennus aloitetaan aina kuntotestillä, joka valitaan asiakkaan tavoitteen mukaan. Kun valmentaja on selvittänyt asiakkaansa kunnon ja tavoitteet, hän laatii ruokailusuosituksen ja liikuntaohjelman niiden mukaisesti. Kaikki ohjelmat suunnitellaan tieteelliseen näyttöön, kuormitus- ja ravintofysiologiaan ja omaan ammattitaitoon perustuen. 

Tämän jälkeen valmennus kulkee eteenpäin yhdessä tehdyn suunnitelman mukaisesti, jota tottakai voi kesken kaiken muuttaa, mikäli elämäntilanteesi kesken valmennusjakson muuttuu. Yleisesti ottaen ohjelmia muutetaan 4-8 viikon välein tai kun edellinen ohjelmointi on toteutunut käytännössä. 

Lue lisää meidän tavastamme toteuttaa yksilövalmennuksia.

KUINKA USEIN PERSONAL TRAINERIA KANNATTAA TAVATA?

Tämä riippuu vahvasti siitä, kuinka paljon tukea ja opastusta tarvitset. Aloittelijoille suosittelemme tapaamista personal trainerin kanssa aluksi kerran viikossa, jotta liikkeitä on mahdollista opettaa ja hioa niin hyväksi, että voit liikkua itsenäisesti ilman rasitusvammojen riskiä. Tämä on ammattitaitoiselle personal trainerille myös ammattieettinen kysymys. Jos taas olet jo tottunut liikkuja, mutta tavoitteesi on saada sinulle räätälöity ohjelmointi suorituskyvyn nostamiseksi, niin tapaaminen kerran kuukaudessa ohjelman ja liikkeiden läpikäynnin merkeissä voi hyvinkin olla riittävä. 

TARVITSETKO FYSIOTERAPEUTTI PERSONAL TRAINERIN APUA HELSINGISSÄ?

Ota yhteyttä ja kerro meille lyhyesti taustoistasi ja toiveistasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian! Tarvittaessa valmennus voidaan toteuttaa 100% etänä kameran välityksellä.


  Treenataanko personal training

  Mäkelänkatu 78 G 46

  00610 Helsinki

  treenataanko@gmail.com