fbpx
Palvelut

Palvelut

TREENATAANKO PERSONAL TRAINING PALVELUT

Treenataanko personal training palvelut koostuvat laadukkaista personal training-, fysioterapia-, ravintovalmennus– ja ryhmävalmennusratkaisuista, joista jokainen voi rakentaa itselleen  mieluisen paketin.

Jokaisessa treenataanko personal training valmennuksessa on mukana valmennusapplikaatio, joka toimii asiakkaan ”digitaalisena valmentajana” koko valmennusjakson ajan. Valmennusapplikaatio mahdollistaa sen, että sinun asiakkaana ei tarvitse kuluttaa aikaa pähkäilyyn, vaan pääset suoraan tehokkaaseen harjoitteluun kiinni heti ensimmäisestä ohjauksesta lähtien.

Miten? Kuvaamme sinulle tarvittaessa omat videot sinun itsesi tekemänä, niillä välineillä, jotka sinulla on käytössä ja valmentajan selostamana kaikkine säätöineen ja vimpaimineen niin, että mikään liike ei jää tekemättä sen vuoksi, ettet muista, miten liike tehtiin tai miten laite toimii. Jos silti tarvitset lisäohjeita, niin valmentajasi on vain yhden chat viestin päässä. 

Personal training-, fysioterapia-, ravintovalmennus- vai ryhmäliikuntapalveluita?

Valitse palvelu tai palveluiden kokonaisuus, joka sopii tilanteeseesi parhaiten. Jos kärsit esimerkiksi alaselän kivuista, mutta haluat jatkaa treeniä, on fysioterapia valintasi. Jos taas olet perusterve ja tavoitteenasi on yleinen kunnon ja hyvinvoinnin kohotus personal training -on toimivin vaihtoehto. Personal trainer – ja fysioterapiapalveluiden kesto ja rakenne määritellään sinun tarpeita palvelevaksi kokonaisuudeksi. Voit myös ostaa kertakäynnin esimerkiksi kuntosaliohjelman tekoa varten.

Kaiken tekemisemme taustalla on ajatus siitä, että jokainen personal training asiakas, jonka kohtaamme on erilainen niin kehotyypiltään, hormoneiltaan, tavoitteiltaan kuin myös sosiaalisilta vastuiltaan, aikatauluiltaan sekä ajatuksiltaan siitä, mitä ” hyvä kunto ”  tarkoittaa.

Tämän pohjalta  valmennamme asiakkaita niin unenlaadun, stressinhallinnan kuin liikunnan ja ravinnonkin osalta, koska koulutettuina ammattilaisina tiedämme näiden kaikkien asioiden vaikuttavan merkittävästi terveyteen ja hyvinvointiin.

Tärkeintä meille on se, että  personal training asiakkaamme onnistuvat saavuttamaan hyvinvointiin liittyvät tavoitteensa.

Ota yhteyttä

treenataanko@gmail.com

0403503361