fbpx

Treenataanko

Palvelut

Palvelut

Palvelut

 

Personal training-, fysioterapia-, ravintovalmennus- vai ryhmäliikuntapalveluita?

 

Valitse palvelu tai palveluiden kokonaisuus, joka sopii tilanteeseesi parhaiten. Jos kärsit esimerkiksi alaselän kivuista, mutta haluat jatkaa treeniä, on fysioterapia valintasi. Jos taas olet perusterve ja tavoitteenasi on yleinen kunnon ja hyvinvoinnin kohotus personal training -on toimivin vaihtoehto. Personal trainer - ja fysioterapiapalveluiden kesto ja rakenne määritellään sinun tarpeita palvelevaksi kokonaisuudeksi. Voit myös ostaa kertakäynnin esimerkiksi kuntosaliohjelman tekoa varten.

 

Kaiken tekemisemme taustalla on ajatus siitä, että jokainen personal training asiakas, jonka kohtaamme on erilainen niin kehotyypiltään, hormoneiltaan, tavoitteiltaan kuin myös sosiaalisilta vastuiltaan, aikatauluiltaan sekä ajatuksiltaan siitä, mitä " hyvä kunto "  tarkoittaa.

Tämän pohjalta  valmennamme asiakkaita niin unenlaadun, stressinhallinnan kuin liikunnan ja ravinnonkin osalta, koska koulutettuina ammattilaisina tiedämme näiden kaikkien asioiden vaikuttavan merkittävästi terveyteen ja hyvinvointiin.

Tärkeintä meille on se, että  personal training asiakkaamme onnistuvat saavuttamaan hyvinvointiin liittyvät tavoitteensa.

Toiminnallinen harjoittelu sopii kaikille