fbpx
Treenataanko Naisvoimaa treeniryhmät ajanvaraus

Naisvoimaa treeniryhmät ajanvaraus

Naisten treeniryhmä maunula ja töölö

Naisvoimaa treeniryhmä ajanvaraus

Alla näet ryhmien vetopaikat ja aikataulut. Klikkaamalla ohjaajan nimen kohdalta, pääset kalenteriin varaamaan tunnin. Klikkaa ensin sen tunnin päältä, jonka haluat itsellesi varata ja tee varaus. 

 

HUOM!  18.6 Töölön tunnit on peruttu sairastapauksen vuoksi!  Maunulassa tunnit järkestetään normaaliin aikatauluun PT Mikon toimesta!

Naisvoimaa Maunula ajanvaraus

Maunulan liikuntahalli

Kevätkauden aikataulu:  8.4 - 30.6

HUOM!

15.4 MAANANTAIN treenin ohjaa PT Nea (tunti löytyy PT nean kalenterista )

16.4 TIISTAIN treenin ohjaa PT Ruth ( tunti löytyy Pt Ruthin kalenterista)

Maanantai

16.45  ja 17.45 ohjaaja PT Ruth

Tiistai

18.00 ja 19.00  ohjaaja PT Nea

Keskiviikko

16.45 ja 17.45  ohjaaja PT Nea

Torstai

18.00 ja 19.00  ohjaaja PT Ruth

( Ryhmiä ei järjestetä juhlapyhinä: 18.4, 22.4, 30.4, 1.5, 30.5 )

Naisvoimaa Töölö ajanvaraus

Töölön kisahalli

Kevätkauden aikataulu:  8.4 - 30.6

Maanantai

16.45  ja 17.45  ohjaaja PT Jonna

Tiistai

18.00 ja 19.00 ohjaaja  PT Miko

Keskiviikko

16.45 ja 17.45 ohjaaja   PT Jonna

Torstai

18.00 ja 19.00 ohjaaja  PT Miko

( Ryhmiä ei järjestetä juhlapyhinä:  18.4, 22.4, 30.4, 1.5, 30.5 )

Naisten treeniryhmät helsinki

Naisvoimaa treeniryhmät on suunniteltu naisille, jotka eivät erityisesti nauti lihaskuntoharjoittelusta, mutta tietävät, että sitä olisi oman terveyden eteen hyvä kuitenkin tehdä. Ne luovat loistavan pohjan säännöllisen lihaskuntoharjoittelun aloittamiselle ja jatkamiselle niin pitkään kuin halua ja innostusta riittää.

 

Tehokasta ohjattua lihaskuntoharjoittelua ryhmässä

Treenaamalla Naisvoimaa treeniryhmissä kohotat kuntoasi yhtä fiksusti ja suunnitelmallisesti kuin urheilijat - ainoastaan aloittelijalle sopivalla intensiteetillä. Treenaamalla ryhmissä 2-3 kertaa viikossa treenaat prikulleen kuntoasi kehittävästi, sillä 2-3 treenikertaa viikossa todistetusti riittää mm. kasvattamaan lihasmassaa ja kehittämään aerobista kuntoa aloittelijoilla. Sinun ei näiden treenien lisäksi tarvitse tehdä muuta - ellet itse halua. Tähänkin saat neuvoa valmentajalta!

 

Opi suoritustekniikat ja innostu toiminnallisesta lihaskuntoharjoittelusta

45 minuuttia on optimaalinen treeniaika aloittelijoille, sillä aloittelijana hyödyt eniten treenaamisesta, jonka jaksat suorittaa alusta loppuun hyvällä suositustekniikalla ja kehittävällä, lievästi hengästyttävällä teholla. Hengästyttävä liikunta kehittää peruskuntoa, jonka avulla jaksat arjen asettamissa paineissa paremmin. Saatat myös huomata, että portaiden nouseminen ja polkupyörän polkeminen ylämäkeen eivät enää hengästytä samalla tavalla.

Hengästyttävään liikuntaan yhdistetty lihaskuntoharjoittelu auttaa kasvattamaan lihasten voimatasoja, jolloin ryhtisi suoristuu, ehkäiset niska-, hartia- ja selkävaivoja sekä pudotat näkyvästi senttejä vyötäröltä. Mitä fiksummin liikut, sitä vähemmän siihen kuluu aikaa ja sitä nopeammin myös kuntosi kehittyy. Mitä paremmassa kunnossa olet, sitä tehokkaammin työskentelet töissä, kotona ja vapaa-alalla. Siitä, että sinä otat 45 minuuttia omaa aikaa muutamana iltana viikossa hyötyvät ihan kaikki - sinä, lapset, puoliso ja työnantaja.

 

95% meidän ryhmissä treenanneista on jatkanut suoraan seuraavaan ryhmään

Ryhmät ovat saaneet huikeasti loistavaa palautetta. Tule kokeilemaan, millaista ryhmässä treenaaminen on varaamalla aika ilmaiselle kokeilukerralle, joka ei sido sinua mihinkään. Jos et saa ryhmässä hikeä pintaan, hyvää ja aikaansaanutta fiilistä sekä vaihtelua treeniin, niin voit vain päättää olla jatkamatta. Ensisijaista on, että sinä nautit treeneistä, sillä ainoastaan sellainen liikunta on tehokasta, mitä jaksaa tehdä säännöllisesti hyvillä mielin.

Ilmouttaudu kokeilukerralle täyttämällä oheinen lomake.

Ostaessasi treenikertoja Naisvoimaa treeneihin, voit varata ajan niihin treeneihin, mitkä milläkin viikolla sopivat aikatauluusi parhaiten. Jokaiselle tunnille on varattava paikka erikseen nettiajanvarauksella. Jos jollakin viivolla ehdit treeneihin vain kerran, niin voit korvata tämän osallistumalla jollakin viikolla useamman kerran. Koska sinä joudut arjessasi joustamaan - niin joustamme mekin.  Tervetuloa mukaan!

 

Naisvoimaa hinnasto ja maksutavat

 

Treenit 1x viikossa  108 € / kevätkausi

Treenit 2x viikossa  216 € / kevätkausi

Treenit 3x viikossa  324 € / kevätkausi

 

Voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: verkkokauppa, e-lasku, osamaksu, kuukausimaksu, smartum setelit tai saldo, virike, epassi, ticket & duo. Mikäli haluat maksaa usealla eri maksutavalla, ilmoita asiasta erikseen ryhmään ilmoittautumisen yhteydessä, jonka voit tehdä oheisella lomakkeella.