fbpx
Naisvoimaa! treeniryhmä 40+, 50+, 60+ naisille

Naisvoimaa! treeniryhmä 40+, 50+, 60+ naisille

 • Varaa paikkasi painamalla vihreää banneria
 • Voit hypätä mukaan koska tahansa! Varaa paikkasi nyt ja aloita säännöllinen kuntoulu, jossa kehität lihaskuntoa, liikkuvuutta ja aerobista kuntoa nousujohteisesti 40+ 50+ naisille suunnitellulla ohjelmalla!
 • Aloita liikunta turvallisesti ja säännöllisesti fysioterapeutin suunnittelemalla ohjelmalla.
Lihaskuntoharjoittelua kotona mukavassa Online pienryhmässä. Näytön voi jakaa myös televisioruudulle.


Me olemme Naisvoimaa! treeniryhmän valmentajat Jonna ja Ruth.

Tavoitteenamme on auttaa naisia voimaan hyvin ja ymmärtämään, että terve ja toimiva vartalo, jonka voimaan voi luottaa on täysin mahdollista saavuttaa, vaikka aloittaisikin vasta vähän myöhemmällä iällä. Käytännössä tämän asian saavuttaminen vaatii säännöllistä ja nousujohteista liikuntaa, jossa on fiksusti huomioitu liikunnan lisäksi myös palautuminen.

Tämän vuoksi olemme luoneet Naisvoimaa! 5 hengen pienryhmätreenit. Tässä ryhmässä treenaat ohjatusti ja turvallisesti omaan tahtiin ja omaan tasoosi sopivasti 45min tai 60min mittaiset treenit omasta kotoasi tai tulemalla mukaan live-treeneihimme, joita ohjaamme Töölön kisahallissa.

Tavoitteenamme on opettaa sinulle tapa liikkua, jota voit toteuttaa niin mökillä, kotona, kuntosalilla, lenkkipolulla, hotellihuoneessa – siis ihan missä vain. Tässä treeniryhmässä sinua ei pistetä päiväkausiksi lihaksia kipeyttävään treenirääkkiin vaan aloitat kuntoa kohottavan liikunnan järkevästi juuri siltä tasolta, jossa nyt olet. Sinun ei tarvitse pysyä minkään videon tai ohjaajan mukana tai taipua mitä ihmeellisimpiin liikkeisiin. Sen sijaan opetamme sinulle perusliikkeet kuten punnerrukset, kyykyt, lankut ja soudut niin hyvin, että osaat jatkossakin soveltaa liikkeistä itsellesi sopivan treenin. Kropan pitäminen terveenä ja hyvinvoivana ei vaadi loppujen lopuksi mitään ihmeellistä – vain säännöllisesti tarjottua monipuolista liikettä koko vartalolle. Tule mukaan juuri sellaisena kuon olet.

Tämä on sinulle helpoin vaihtoehto aloittaa säännöllinen liikunta, jos haluat liikunnan aloitukseen tukea ja ohjausta sekä oppia yksinkertaisen tavan pitää kunnostasi huolta missä ja milloin tahansa.

Voit liittyä mukaan Naisvoimaa! treeniryhmään milloin vain.

naisvoimaa valmentaja Jonna Pitkänen fysioterapeutti ja pt
Fysioterapeutti & PT
Jonna Pitkänen
Naisvoimaa valmentaja Ruth Lindroos
Liikuntatieteiden maisteri &
kuntovalmentaja
Ruth Lindroos

Naisvoimaa! treeniryhmä kokemuksia.


Naisvoimaa! pienryhmätreenit sopivat sinulle, jos:

 • sinulle on vaikeaa sitoutua liikuntaan ja lopetat helposti alkuinnostuksen jälkeen.
 • haluat aloittaa säännöllisen liikunnan, mutta videotreenit eivät innosta, koska niissä kukaan ei seuraa miten teet tai teetkö ylipäätään.
 • haluat varmuutta ja selkeyttä siihen, että teet liikkeet oikein.
 • olet perusterve eikä sinulla ole tällä hetkellä fyysistä estettä liikunnalle, kuten esimerkiksi jatkuvasti kipuileva polvi tai olkapää.
 • arvostat henkilökohtaista otetta ja ohjausta
 • haluat aloittaa liikunnan fiksusti ja olla varma siitä, että teet oikeita asioita oman kuntosi eteen
 • sinulle on suuri kynnys aloittaa liikunta joko huonoista kokemuksista tai muista epävarmuuksista johtuen.
 • haluat ohjausta ja ihmiskontaktia, mutta tarvitset samalla joustavan harrastuksen, joka sopii niin päivätyöläisen kuin vuorotyöläisen kalenteriin.
 • Varaa paikkasi painamalla vihreää banneria
 • Voit hypätä mukaan milloin vain! Varaa paikkasi nyt ja aloita ensi vuonna säännöllinen kuntoulu, jossa kehität lihaskuntoa, liikkuvuutta ja aerobista kuntoa nousujohteisesti 40+ 50+ 60+ naisille suunnitellulla ohjelmalla!
 • Aloita liikunta turvallisesti ja säännöllisesti fysioterapeutin suunnittelemalla ohjelmalla.

naisvoimaa treeniryhmä kokemuksia

ALOITA SÄÄNNÖLLINEN LIIKUNTAHARRASTUS NAISVOIMAA! PIENRYHMÄTREENEISSÄ JA NÄE SELKEÄSTI ARJESSA, KUINKA KUNTOSI KOHOAA.

Naisvoimaa! pienryhmätreenit toimivat vuoden ympäri viiden hengen pienryhmissä.

Varaa paikkasi nyt ja pääset aloittamaan säännöllisen liikuntaharrastuksen korkeakoulutettujen ohjaajien parissa. Voit liittyä mukaan milloin vain, olet aina lämpimästi tervetullut.

Voit valita maksutavaksi kuukausimaksun, jolloin saat sähköpostiisi kerran kuukaudessa sähköpostilaskun tai ostaa tuotteen suoraan verkkokaupasta. Lisäksi maksuvälineinä käyvät myös Edenred, Smartum, ePassi ja Eazybreak. Ohjeet maksamiseen löydät tämän sivun alaosasta.  

Olet aina ehdottoman tervetullut kokeilemaan treenejä yhden kerran ilmaiseksi, joten voit kokeilla treenaamista Naisvoimaa! online ja live pienryhmätreeneissä ilman riskiä. Mikäli haluat tulla tutustumaan live-treeneihin Töölön Kisahallille, huomioithan varausta tehdessäsi hallin sisäänpääsymaksun ( 3.50 € ). Ilmaisen tututusmiskerran voit käydä varaamassa täältä.


Näin asiakkaamme Anne-Marie kuvailee treenejä

” Voin rehellisesti sanoa, että nämä pienryhmätreenit pelastivat minun uhkaavasti rapistumassa olevan lihaskunnon. Vaikka yritin tehdä lihaskuntoliikkeitä kotona erilaisten ohjeiden tai videoiden mukaan, se ei ollut kehittävää eikä myöskään motivoivaa..saati hauskaa. Vähitellen treenit jäivät tekemättä ja se alkoi näkyä ja tuntua. Kun näin, että nyt Naisvoimaa treenejä voi nyt tehdä myös online, ilmoittauduin heti. Tiesin jo aikaisemman kokemuksen perusteella, että voin luottaa siihen, että ohjaus on laadukasta ja kunto nousee varmasti.

Tässä itselleni kolme tärkeintä asiaa, joiden takia suosittelen lämpimästi kokeilemaan online treenejä:

1.       Niin helppoa ja mukavaa!

– Ei tarvitse lähteä kotoa mihinkään (varsinkaan tänä aikana). Klikkaan vain esim. kännykällä Zoom-linkkiä ja minulla on ammattitaitoinen ohjaaja olohuoneessa (jopa television ruudulla), joka opastaa liikkeet ja valvoo, että teen liikkeet oikein ja tehokkaasti (eikä edes kehtaa fuskata, kun joku katsoo ). Tunnin jälkeen on mukava, kun pääsee heti suihkuun ja kotisohvalle.

2.       Jopa tällainen keski-ikäinen naishenkilö pysyy helposti mukana

– Voin sanoa, että näin viisikymppisenä ei ole ollenkaan helppoa löytää sellaisia treenejä, jotka eivät ole liian nopeatempoisia. Näissä liikkeet on mietitty fiksusti niin, että jokainen voi tehdä ne omalla tasollaan, eikä tule sellainen olo, että ei pysy tahdissa mukana. Myös erilaiset rajoitteet huomioidaan hienosti ja löytyy aina liikkeet, jotka sopivat vammoista huolimatta.

3.       Näissä on erinomainen hinta-laatu suhde

– Olisi mahtavaa, jos voisi aina käyttää omaa personal traineria. Valitettavasti siihen ei ole aina mahdollisuutta syystä tai toisesta. Nämä pienryhmätreenit ovat kyllä se seuraavaksi paras vaihtoehto minun mielestä.  Saan ammattilaisen suunnittelemat treenit, ohjauksen ja mahdollisuuden kysyä aina tarvittaessa neuvoja.  Tämä toimii hämmästyttävän hyvin myös Zoomin kautta, eikä haittaa yhtään, että mukana on muutama muukin, päinvastoin. 

Toivottavasti muutkin löytäisivät nämä treenit. Vähän on kyllä tässä oma lehmä ojassa, sillä toivon näiden jatkuvan online vielä koronan jälkeenkin . Minusta on näiden kautta tullut niin mukavuudenhaluinen, että en enää millään viitsisi raahautua salille asti, kun homma toimii loistavasti ja aikaa säästäen näinkin. ”

Naisvoimaa! Online treenit 50+ naisille

Naisten treeniryhmä Helsinki – miten ryhmät toimivat?

Naisten treeniryhmissä voit treenata 1-3 kertaa viikossa 45min tai 60min mittaiset ohjatut treenit livenä tai online. Lyhyemmät 45min mittaiset treenit on suunniteltu aloittelijoille, jotka haluavat aloittaa kunnon kohotuksen tehokkaasti ja turvallisesti ammattilaisen ohjauksessa. Pidemmät 60min mittaiset treenit sopivat hyvin tottuneemmille harjoittelijoille, jotka ovat käyneet säännöllisesti esimerkiksi jumpissa, kuntosalilla tai lenkkeilemässä. Tuntien ohjelma säilyy samana 4 viikon ajan, joka mahdollistaa liikkeiden oppimisen ja tehokkaan tekemisen. Uusi ohjelma vaihtuu aina kuukauden toisella viikolla. Kaikki ohjaajat ohjaavat saman ohjelman mukaisesti sekä online että live-treeneissä.

Treeneihin ilmoittautuminen tapahtuu nettiajanvarauksella – aivan kuten kuntosalin jumppatunneille. Sinä asiakkaana saat päättää, missä ryhmässä, etänä vai livenä ja mihin aikaan sinulle parhaiten sopii treenata. Jos et jollakin viikolla pääse, voit korvata menetetyn treenikerran kurssin aikana silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Yhteen treeniin mahtuu kerrallaan viisi osallistujaa, jotta valmentaja ehtii ohjaamaan jokaista yksilöllisesti ja avustamaan paremmin oikean liiketekniikan omaksumisessa.

NAISVOIMAA! TUNTIEN SISÄLTÖ

naisten treeniryhmä tuntien sisältö

Aktivoiva alkulämmittely

Alkulämmittely koostuu lempeästä sykettä nostattavasta liikkeestä sekä liikkuvuutta kehittävästä dynaamisesta venyttelystä

naisten treeniryhmä tuntien sisältö

Toiminnallinen treeniosio

Kehitä keskivartalon hallintaa sekä kokovartalon lihaskuntoa, liikkuvuutta ja tasapainoa toiminnallisen lihaskuntoharjoittelun avulla.

naisten treeniryhmä tuntien sisältö

Palauttava jäähdyttely

Loppujäähdyttely koostuu keyyestä aerobisesta liikunnasta sekä verenkiertoa edistävästä liikkuvuusharjoittelusta.

Millaisia liikkeitä treeneissä tehdään ja mitä oikeastaan on toiminnallinen harjoittelu?

Toiminnallista harjoittelua on kaikki sellainen, joka edesauttaa tavallisessa arjessa pärjäämistä. Arjessa tulee paljon vastaan tilanteita, joissa omasta kropasta löytyvää voimaa joutuu todenteolla käyttämään, kuten auton työntämistä lumipenkasta tai raskaiden laatikoiden siirtelyä kellarivarastossa tai jonkin raskaan huonekalun nostoa irti lattiapinnasta. Kaikki nämä arkiset asiat vaativat hyvää lihaskuntoa ja keskivartalon kontrollia, jota ryhmässä harjoitellaan mm. erilaisin kyykyin, maastavedoin, lankuin, punnerruksin ja souduin. Se, että omaan kroppaan pystyy luottamaan on jokaisen etuoikeus.

Entä jos en voi sitoutua tiettyyn aikaan ja paikkaan? Jäänkö auttamattomasti ryhmässä jälkeen vai voinko korvata menetetyt kerrat jotenkin?

Ei ongelmaa. Ryhmän ohjauksia löytyy aamuisin, iltapäivin ja iltaisin maanantaista perjantaihin sekä lauantai aamuisin sopivasti sellaiseen aikaan, että ehtii nukkua pitkään. Voit vapaasti varata paikan sellaiseen ajankohtaan joka sinulle sopii parhaiten. Yllättävän työesteen kohdalla voit tarvittaessa perua varauksen ja siirtää sen toiseen ajankohtaan. Lisäksi Naisvoimaa! treenejä järjestetään sekä livenä että online täysin samalla ohjelmalla, joten tarvittaessa voit osallistua treeneihin vaikka Lapista.

Minulla on liikkumisesta todella pitkä aika ja tarvitsen oikeasti ohjaajan, joka osaa ja pystyy ohjaamaan juuri minua. Miten tämä onnistuu ryhmässä?

Ei ongelmaa. Naisvoimaa! treeniryhmässä ryhmäkoko on maksimissaan 5 henkilöä. Tämä mahdollistaa liikkeen ohjauksen laadukkaasti ja vapauttaa korkeakoulutetun ohjaajan myös antamaan henkilökohtaista ohjausta treenin aikana – toisin kuin jumppatunneilla. Myös Naisvoimaa! online treeneissä kamera pidetään päällä puolin ja toisin, joka mahdollistaa laadukkaan ja henkilökohtaisen ohjauksen myös kameran välityksellä.

Itselleen antaa niin helposti periksi. Minulla pitäisi aina olla aika sovittuna jonkun kanssa, että en kehtaisi perua ja jättää menemättä. Jumppatunnillekin saatan jättää menemättä koska tiedän, että joku kuitenkin saa paikani.

Naisvoimaa! treeniryhmässä ryhmäkoko on niin pieni, että kukaan ei kasvoton. Tämä voi toimia pienenä positiivisena paineena heille, joiden on vaikeaa sitoutua liikkumaan omin avuin.

Voinko osallistua pelkkiin Online treeneihin, koska Koronan takia vältän turhia ihmiskontakteja?

Ei ongelmaa. Voit treenata täysin samat treenit, täysin samalla ohjelmalla, yhtä laadukkaan ohjauksen kera omasta kotoa. Liikkeet ovat toimminnallisia ja suunniteltu niin, että niitä pystyy tekemään tehokkaasti ja nousujohteisesti niin kehonpainolla, vastuskuminauhoilla, käsipainoilla, kahvakuulilla, pump tangoilla tai vaikka jauhosäkin tai pesupulveripakkauksen kanssa. Välineiden puute ei siis ole este osallistumiselle, mutta jos sinulta niitä omasta takaa löytyy, niin saat ohjeet myös niiden käyttöön.

Minulla on helposti kipeytyvä polvi/ranne/olkapää/selkä, jonka vuoksi olen arka osallistumaan ihan kenen tahansa ohjaukseen. Miten nämä asiat huomioidaan ryhmässä ja millaiset valmiudet ohjaajilla on auttaa?

Ei ongelmaa. Naisvoimaa ohjaajista kaikki ovat korkeakoulutettuja ja toimineet 5+ vuotta aloittelijoiden parissa. Jonna on koulutukseltaan fysioterapeutti ja personal trainer ja Ruth liikuntatieteiden maisteri ja kuntovalmentaja. Tarkemmat valmentajaesittelyt voit käydä lukemassa sivuiltamme. Molemmat ohjaajat ovat tottuneet ohjaamaan liikkeitä ihmisille, joilla on kropassa helposti kipeytyviä kehonosia. Edellytämme kuitenkin, että jokainen pienryhmään osallistuja on perusterve. Jos sinulla on jokin akuutti tuki-ja liikuntaelimistön vaiva, joka jatkuvasti vaivaa ja aiheuttaa kipua, niin suosittelemme ensisijaisesti kuntouttavalla otteella laadittua yksilövalmennusta mielellään fysioterapeutin ohjauksessa.

Olen kokeillut erilaisia videojumppia ja niissä on niin nopea tempo, että en millään pysy perässä. Pelkään, että olen liian hidas ja huono että hidastan muiden tekemistä.

Huoli pois. Näissä treeneissä saat treenata omaan tahtiin. Ohjaaja ohjaa liikkeet, käy läpi oikean liiketekniikan ja kertoo sen jälkeen kuinka monta toistoa tehdään. Tämän jälkeen jokainen lähtee suorittamaan liikkeitä omaan tahtiin ja ohjaaja seuraa ja ohjaa tarvittaessa liiketekniikoissa tarkemmin yksilöllisesti. Kenenkään perässä ei siis tarvitse pysyä vaan jokainen keskittyy vain omaan tekemiseen.

Tunnen itseni. Minulla ei ole minkäänlaista treenimoraalia vaan mieluusti menen aina siitä missä aita on matalin. Kun kukaan ei ole vieressä katsomassa niin fuskaan helposti.

Ei ongelmaa. Näissä ryhmissä on oikeasti treenikaverit jotka tsemppaavat. Pieni ryhmäkoko ja se että ohjaaja oikeasti näkee ja huomaa sinut tuovat tekemiseen pientä lisäpontta – positiivisella tavalla.

naisvoimaa online treenit keski-ikäisille naisille
Naisvoimaa Online treenit
pt-valmennuksen hyödyt
Naisvoimaa Live treenit Töölön kisahallilla

Ennen kuin aloitat treenaamisen kanssamme, olet ehdottoman tervetullut ILMAISELLE KOKEILUKERRALLE, joka ei sido sinua mihinkään. Mikäli haluat kokeilla treenejämme livenä, huomioithan Kuntosali Punttiksen sisäänpääsymaksun ( 10 € ), joka veloitetaan tiskillä. Varaa ilmainen kokeilukerta TÄÄLTÄ. Tutustu myös ennen ostopäätöstä sopimusehtoihin.

Naisten treeniryhmä kalenteri 11.1 – 3.4

Tutustu alta Naisvoimaa! treeniryhmän tuntikalenteriin, sisältöön ja hintoihin.

Naisvoimaa treeniryhmä kalenteri 2021

Naisvoimaa! Live treenit

 • 5 hengen pienryhmät
 • Ajanvaraus nettiajanvarauksella
 • Tapaamispaikka: Töölön kisahallin aula ( fresh stop kahvilan edessä ).
 • Treenit ohjataan Töölön kisahallin B-hallin yleisissä liikuntatiloissa.
 • Varaa mukaan oma jumppamatto, lukko sekä hikipyyhe. Hallilla voit oman harkinnan mukaan käyttää hallilla olevia välineitä. Hallilla on hyvät desinfiointi mahdollisuudet.
 • Samalla kurssihinnalla voi osallistua sekä live että online treeneihin.

Naisvoimaa! Online treenit

 • 5 hengen pienryhmät
 • Ajanvaraus nettiajanvarauksella
 • Saat ajanvarauksessa ilmoittamaasi sähköpostiin linkin, jonka avulla pääset osallistumaan online-treeniin. Striimauspalveluna on käytössä Zoom.
 • Online treenit toimivat hyvin pöytäkoneella, läppärillä, padilla tai älypuhelimella. Suosittelemme suurempaa näyttöä.
 • Kamera ja ääni pidetään päällä puolin ja toisin, jotta ohjaaja pystyy neuvomaan liiketekniikoissa myös online-tunneilla.
 • Varaa mukaan jumppamatto ja jumppakuminauha. Mikäli sinulla on muita välineitä, kuten kahvakuulia tai käsipainoja, voit hyödyntää niitä myös treeneissä. Ohjaaja opastaa sinua myös niiden käyttöön.
 • Samalla kurssihinnalla voi osallistua sekä live että online treeneihin


Miksi sinun kannattaa aloittaa  lihaskuntoharjoittelu naisten treeniryhmässä?

Asiakkaidemme suusta kuultua…

”Harjoittelu tuntuu turvalliselta, kun omaan liikkumiseen saa neuvoja ja joku oikeasti katsoo ja korjaa, että varmasti teen oikein.”

Pieni ryhmäkoko mahdollistaa sen, että saat ohjausta juuri niin paljon kuin tarvitset. Huomioimme treeneissä erityisen hyvin aloittelijat sekä uudet pienryhmään liittyjät, jotta jokainen saa hyvän treenikokemuksen heti ensimmäisestä treenistä lähtien sekä livenä että online.

Jos et ole pitkään aikaan liikkunut niin suosittelemme aloittamaan tunneilla kevyemmin. Kunto kyllä kasvaa kerta toisensa jälkeen, pommin varmasti! Edistyneemmät kuntoilijat saavat oman kuntotasonta mukaiset treenit a) isommilla harjoittelupainoilla tai b) tekemällä useampia sarjoja.

”Harjoittelu tuntuu mielekkäältä, kun kokoajan oppii uutta ja kunnon kasvun oikeasti huomaa myös arjessa.”

Naisten treeniryhmässä opit fiksun tavan treenata, joka ei kipeytä päiväkausiksi vaan pikemmin tuo päiviin ja viikkoihin LISÄÄ ENERGIAA. Ryhmissä keskitytään huomattavasti enemmän hyvään liiketekniikkaan ja oikein tekemiseen kuin nopealla temmolla suorittamiseen. Tästä ohjaustyylistä olemme saaneet runsaasti kiitosta! Naisvoimaa treeniryhmät helpottavat säännöllisen liikunnan ylläpitämistä, sillä ohjaaja ja treenikaverit odottavat sinua paikalle. Näin ollen pienryhmätreenit sopivat erityisen hyvin naisille, jotka eivät itsenäisesti motivoidu lihaskuntoharjoittelusta. Meiltä saat ohjaajan ja treenikaverit kaupan päälle.

Sitten niitä näyttöön pohjautuvia syitä…

Toiminnallinen lihaskuntoharjoittelu on näyttöön perustuen paras tapa polttaa rasvaa ja paras tapa pudottaa painoa. Monipuolisesti toteutetulla koko kehoa kuormittavalla lihaskuntoharjoittelulla on mm. positiivinen vaikutus veren rasva- ja sokeriarvoihin.  ( Pedersen ja Saltin 2015 ).

Lisäksi lihaskuntoharjoittelulla on mahdollisuus lisätä lihasmassaa, joka kuluttaa levossa enemmän energiaa kuin rasvakudos. Tämä auttaa suuresti mm. painonhallinnassa. 

Toiminnallisen lihaskuntoharjoittelun on todettu kuluttavan huomattavasti energiaa sekä treenin aikana että treenin jälkeen, minkä vuoksi sen on todettu olevan erityisen tehokas harjoitusmuoto vyötärölihavuuden ennaltaehkäisyssä ja hoidossa.   (Mekary ym. 2015)

Säännöllisen voimaharjoittelun on osoitettu vahvistavan luita ja ehkäisevän osteoporoosia (Bolam ym. 2013).

Jos tavoitteenasi on  esimerkiksi ennaltaehkäistä ja hoitaa lihas- ja nivelkipuja, niin lihaskuntoharjoittelu on siihen loistavaa ”lääkettä”, sillä lihaskuntoharjoittelun on myös todettu vähentävän alaselkäkipuja sekä vähentävän nivelrikkoisilla tulehdusta, kipua sekä lihasheikkoutta (Shaw ym. 2015).

Säännöllinen ja turvallisesti ammattilaisen ohjauksessa toteutettu lihaskuntoharjoittelu sopii siis myös lihas- ja nivelkivuista kärsiville. 

Kenelle ryhmät sopivat?

 • Naisille, joille lihaskuntoharjoittelu ei ole entuudestaan tuttua
 • Naisille, joilla on suuri kynnys lähteä yksin tekemään lihaskuntoharjoittelua ( esimerkiksi pelko kipeyttää itsensä liikkeitä tehdessä ).
 • Naisille, jotka kokevat lihaskuntoharjoittelun tylsäksi
 • Naisille, jotka haluavat harjoittelulta myös konkreettisia tuloksia
 • Naisille, jotka pelkäävät satuttavansa itsensä ja haluavat asiantuntevaa ohjausta
 • Naisille, jotka haluavat aloittaa säännöllisen lihaskuntoharjoittelun itsenäisesti, mutta liiketeniikoiden puute estää harjoittelun. 

Mitkä ovat treeniryhmässä treenaamisen hyödyt?

 • Treenaat fiksusti ja näyttöön perustuen fysioterapeutin ja liikuntatieteiden maisterin ohjauksessa
 • Ohjelma on suunniteltu kasvattamaan kuntoa yksillöllisesti – treenaat koko ajan oman tasosi mukaisesti ja kunto kehittyy optimaalisesti
 • Opit liiketekniikat
 • Et kyllästy treeneihin, koska ohjelmissa on riittävästi vaihtelua
 • Pääset nauttimaan ryhmän tuesta ja stemppaavasta asenteesta
 • Saat oman tekemisen tueksi jatkuvasti ohjausta ja neuvoja, jotta voit luottaa tekeväsi liikkeet oikein – myös online.

Naisten treeniryhmä helsinki – Hinnasto, maksutavat ja ilmoittautuminen

MAKSUVAIHTOEHDOT

Kuukausilaskutus
Saat sähköpostiisi kerran kuukaudessa ilmestyvän kuukausimaksun.
Minimisitoutuminen 3kk.

Verkkokauppa
Osta tuote haluamallesi ajalle verkkokaupasta.
Maksun välittäjänä toimii checkout.
Maksutapoina toimivat verkkopankki, korttimaksu, op-lasku, epassi.

SmartumPay mobiilimaksu ja smartum setelit
Etsi meidät hakusanalla treenataanko.
Valitse summa, jonka haluat maksaa.
Vahvista maksu pyyhkäisemällä.
Seteleiden osalta ole yhteydessä treenataanko@gmail.com

Edenred pay ja Virike setelit
Etsi meidät hakusanalla treenataanko.
Valitse summa, jonka haluat maksaa.
Vahvista summa.
Seteleiden osalta ole yhteydessä treenataanko@gmail.com

Eazybreak mobiilimaksu
Etsi meidät hakusanalla treenataanko.
Valitse summa, jonka haluat maksaa.
Vahvista maksu.