fbpx

Treenataanko

Blogi

Blogi

Blogi

  • Rasvan poltto vyötäröltä Eroon vatsarasvasta ruokavaliolla OSA 1- Neljä näyttöön perustuvaa ruokavaliomuutosta (7/18/2019) by admin - Vatsarasva ei ole pelkästään esteettinen haitta, joka saa vaatteet näyttämään huonolta. Rasvan kertyminen vatsan seudulle on myös vakava terveydellinen haitta. Erityisesti sisäelimien ympärille kertyvä viskelaarinen rasva on merkittävä riskitekijä tyypin 2 diabetekselle, sydänsairauksille ja lukuisille muille sairauksille. ( Lähde: Bergman, R. N. Why Visceral Fat […]
  • Kiinteyttääkö Juokseminen? (6/12/2019) by Ruth Lindroos - Kiinteyttääkö juokseminen tehokkaasti vai olisiko jokin muu liikuntamuoto tehokkaampi?
  • Painonpudotus keski-iässä – 12 parasta tapaa (evidence baced ) (5/29/2019) by admin - 12 näyttöön perustuvaa, tehokasta ja turvallista tapaa pudottaa painoa keski-iässä.
  • Juoksutekniikka kuntoon = kolme tärkeintä seikkaa (5/15/2019) by Ruth Lindroos - Tässä juoksutekniikkaa koskevassa artikkelissa pohdimme hyvän juoksutekniikan kannalta olennaisimmista seikoista kera vinkkien.
  • Juoksun aloittaminen Juoksijan lihaskunto – mitä kannattaa huomioida? (5/2/2019) by Ruth Lindroos - Juoksijan lihaskunto on olennainen osa juoksuharrastusta. Lue tästä ohjeet oman ohjelman tekemiseen ja harjoittelun ohjelmointiin.
  • Juoksun aloittaminen – näin rakennat pohjakunnon (4/7/2019) by admin - Juoksun aloittaminen on turvallisempaa ja mielekkäämpää, kun rakennat ensin vankan pohjakunnon.
  • Miten päästä hyvään kuntoon? (3/24/2019) by admin - Miten päästä hyvään kuntoon? Tässä tärkeimmät ensimmäiset muutokset ruokavaliossa ja liikunnassa.
  • PAINONPUDOTUS JA KROONINEN STRESSI (3/12/2019) by admin - Tapaan asiakkaita, joilla on tavoitteena painonpudotus sekä personal trainerina, fysioterapeuttina että ravintovalmentajana. Kun kysyn asiakkailta, mikä on heidän mielestään paras tapa toteuttaa painonpudotus, niin vastaus on ”pitää syödä vähemmän ja liikkua enemmän”. Kun kysyn, kuinka stressaantuneiksi he tällä hetkellä kokevat itsensä asteikolla 1-10, niin lukema on lähes aina 6-9 […]